Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hisotria logowań, zapomnialem ID

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,2 tygodnie temu wyjechałem na wakacje. W dzień wyjazdu przerzuciłem cale eq na nowe konto, problem w tym ze nie pamiętam loginu tego konta... I zastanawiam się czy jest możliwe sprawdzenie historii logowań z mojego komputera do metina z tamtego dnia ?? ;> METIN2 PL

DAWAC -

Opublikowano

jak pamiętasz e-mail tego konta, to na poczcie tam wpisz Metin2 w wyszukiwarce i być może ci wyszuka rejestracje na to konto.

jeśli wyszuka to myślę, że wtedy ci się wyświetlą te informacje dotyczące rejestracji.

Opublikowano

Wejdź na strone metin2.pl

Kliknij w rubrykę login powinny się wyświetlić wpisywane nicki ; >>

Mam nadzieję ,że pomogłem ;>

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Nie zawsze, zależy od przeglądarki i jej ustawień. Jeśli na metin2.pl wpisałeś ID i hasło i wybrałeś opcje "zapisz hasło" to... w przeglądarce Google Chrome ( nie wiem jak na innych ) wchodzisz w ustawienia>opcje>prywatne rzeczy>zarządzaj zapisanymi hasłami i jeśli zapisałeś hasło to w tej tabelce powinien być login do konta a po naciśnięciu na to jest przycisk pokaż hasło, i pojawi się hasło. PS.prosiłbym o + bo mnie niestety "zminusowali"...

Pzdr

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

Jaką masz przeglądarkę ?

Najedz na rubryke login na stronie metin2 i powinny wyskoczyć te ktore wpisywałeś.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...