Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Quest] DemonTower

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, co za idiota płaci 150zł za głupie kilka warunków?

facepalm-300x197.jpg

A to czemu nam nie udostępniłeś tego questa na mpc za darmo, hmm?

On ma z tego dedyka dużo kasy, więc może przeznaczyć troszkę na questy^^

Opublikowano

Czemu? Zauważ, że się dziele tutaj na forum tylko wtedy jak sam coś "wezmę".

A sugerując się moją wypowiedzią wyżej, z tego forum praktycznie nic nie biorę, więc dlaczego mam się dzielić ?

Z resztą nie miałem takiego questa, bo nawet nie miałem takiego pomysłu.

Ale wykonanie jego jest dramatycznie proste.

Co najwyżej pomysł jest warty 150zł, bo na pewno nie te kilka linijek tekstu.

Opublikowano
Nie.Nagle wszyscy zostali wlascicielami tego questa...haha..

Pierwsze bambusek pisał mi że go zrobil.Potem ze Ty.Chlopie ogarnij sie...

Stronka mexilia juz jest na mpc i kazdy ja może mieć takze...

Tak Metin5 też :)

I pisałem Ci że autorem jest Bambusek..

Opublikowano

Quest ma dużo błędów np. Na pieczęciach w zwykłym dt wywala cały kanał przy oddawaniu czwartej lub ostatniej. Drugi to że przy wejściu do ww wywala game :]

logoopm.png

Opublikowano

Burn to tylko część bugów to co wymieniłeś jest ich znacznie więcej ;] Niech autor Domkis je naprawi lub wypisze :)

U nas ten quest jest naprawiony, odbugowany i zmodyfikowany wychodzą inne Moby itp więc nie pisz że jest u nas ;]

Opublikowano

JA GO NAPISAŁEM !!!!! TO JEST MÓJ QUEST ON MI GO UKRADŁ !!!!

Ten Quest na przenoszenie grupy osób do DT o ile mi wiadomo wykonał Bambus3k™.

Wracając do Questa, posiada za dużo błędów aby używać go na swoim privie. Aczkolwiek wszystko można poprawić, ogólnie rzecz biorąc dzięki za publikacje.

Minus dla Ciebie... ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc to zgadza się "Bambus3k" wykonał ten quest i sprzedał go ADMINISTRACJI ORIENTAL. Domkis ukradł go Mnie (Dostałem go od admina Orientala w zamian za stronę) i opublikował (Chce mieć KidModa na forum :D) jako kupiony od Bambuska (zapytajcie Bambuska czy go sprzedał Domkisowi). A na swojej stronie czy tam forum napisał że Quest sami wykonali dlatego też dla mnie to szczyt nOObstwa :)

No mój quest bo ja go zmodyfikowałem i pisałem.Kto pisał go to chyba Chińczycy;p
nie wiem po co minusujecie!!ja wam udostepniam questa ktorego kupiłem a wy nawet nie dacie +. ani nawet nie zdejmicie 5% masakra.
Nowe dt sami robiliśmy quest.

Tylko ja dostrzegam niezgodność ? :D

Opublikowano

Domkis ty byś wydał kasę ?

150 zł?

śmieszne ..

Serwer komercja .. i nic więcej ..

Quest został napisany przez Bambuska dla orientala byłem tego świadkiem ..

Jak dochodziło do transakcji

....

+

Ten quest jest zbugowany jak go kupiłeś daj nam oryginalną wersję

Jak dla mnie jesteś frajerem leżącym na stole ..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jesteś z policji aby dowiadywać się o takich rzeczach - on tego robić nie musi i zapewne nic nie napisze ;-).

[TuT]Księgi U Nauczycieli.

http://www.mpcforum.pl/topic/458194-tutksiegi-u-nauczycieli/page__p__3264731#entry3264731

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę posiadacza odbugowanego w 100% ww o kontakt na PW. Jestem w stanie odkupić tego questa.

Pisz PW ;]

Odbugowanie tego questa to kilka min =)

Opublikowano

Mam prośbę, mógłby ktoś pomóc w naprawie tego questa ? Pisałem do BlondynX ale chyba nie dał rady :P bo przestał odpisywać.

Mam problem taki, że od piętra z pieczęciami nie mam wogóle respu moobów, nawet pierwszych potworów na pieczęciach nie ma.

Ściągnąłem pliki z tego tematu, proszę o pomoc :).

Z góry dzięki !

01-ZEAxGO.gif
Opublikowano

To jest domkis kurwo mój quest i dzisiaj udostępnię 3x wersje stronki http://www.mexilia.pl/index.php i twoja tylko samą grafikę mam pozdrawiam :)

Ostatnio nudziłem się troszeczkę i napisałem quest na dt.

Napisałeś hahha dla mexili.pl dołem tego questa za ich stronki i jeszcze gadasz ze sam napisałeś jak ty nie wieszałeś w jakiej tabelce w navi się ustawia deff zbroi pajacu i questy byś pisał i dzisiaj udostępnię te stronki i sie przekonacie ;)

I jeszcze mogę wysłać poszczególnym osobom pliki txt do tego questa :)

Ty mała i questy w dodatku napisałeś quest na dt plakac mi sie chce kupiłeś go od bambus3k za 150zl

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

Mam prośbę, mógłby ktoś pomóc w naprawie tego questa ? Pisałem do BlondynX ale chyba nie dał rady :P bo przestał odpisywać.

Mam problem taki, że od piętra z pieczęciami nie mam wogóle respu moobów, nawet pierwszych potworów na pieczęciach nie ma.

Ściągnąłem pliki z tego tematu, proszę o pomoc :).

Z góry dzięki !

Dalej nie rozumiem, w czym ten quest jest zbugowany ?

csyt2-signa.png

Opublikowano

up

niektórym wywala game na pieczęciach innym nie pojawiają się resp na innychpiętrach a jeszcze inni nie mogą wejść do WW1

1Wieża wygnańców

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...