Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Co Sadzicie o tych nowych skrzynkach i LF-4?

pr0ninja1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak, zalogowalem sie dzis na darkorbit i patrze a tutaj jakis syf wyskoczyl ze sa jakies skrzynki piratow i jakies klucze, no to git polecialem na 5-1 5-2 i 5-3 zabijac piraty i znalazlem zielona skrzynke.

Otwieram ta skrzynke a w niej design na SPECTRUM'a :D na poczatku to nie uwierzylem w to co widzialem ale tak sie okazalo ze to prawda...

Pare godzin pozniej znalazlem wiecej skrzynek bo dopiero wtedy poczytalem ze sa tam tez LF-4 !!!!! :D

Lece i szukam tych skrzynek i pokazalo mi sie

You have recieved a LF-4 Laser Cannon.

no to ucieszony szukam wiecej i juz zebralem ich 14... nie wiem czy warto ale ja wydalem na te klucze 132k uri wiec okaze sie

pytanie polega na tym czy wy zbieracie te skrzynki i czy napewno warto???

te lasery moga zrobic tylko do 200 dmg strzalem wiec raczej nie duzo wiecej od LF-3

jak macie jakies dobre wiesci co wam wypadlo z tych skrzynek to dajcie mi znac. dzieki :)

18706.png

33698.jpg

25946.jpg

NIE BADZ SKNERA DAJ +

Opublikowano

mi 2x LF4 ale sie zobaczy ;) teraz wskakuje w proty w alfie wiec bedzie na 15 kluczykow bo mam cos tam urki :D

@ EDIT

Masz 14 uzbieraj jeszcze 1 LF 4 zobacz czy jak masz 15 na statku jakim kolorem strzelasz z x1 itp. jak bedzie inny dawaj SS :D

Opublikowano

Śmiałbym się jakbyś strzelał "oczojebnym" żółtym :P

Ja się w skrzynki nie bawię, poza tym za jakiś czas LF4 będzie pewnie w hangarze

headerlogoc.png

Opublikowano

Mówisz ze mala różnica ? to lataj z lf2 !! dopóki nikt nie ma lf4 i zobaczysz jaka jest różnica miedzy lf2 a lf3 bo to ta sama różnica co lf3 a lf4 ...

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano

Ja to dalej nie znalazlem tego 1 lf4 --.-- bedzie dzisiaj ciezko ale jakos go znajde ale ciekawe czy to bedzie ten żółty bo fajnie wyglada :D

18706.png

33698.jpg

25946.jpg

NIE BADZ SKNERA DAJ +

Opublikowano

Wczoraj kupiłem 5 kluczyków i tylko pare rakietek ;(. Ja chce natrafić na design dla vegi :P. Jak nie mam golca i kupie design to jak kupie golca bede go mial?

Opublikowano

Te skrzynki są powalone!

Wydałem na te gówno 200k uri i nie dostałem żednego designu dobrego i ani jednej LF-4

PRECZ Z BP1

Opublikowano

Te skrzynki są powalone!

Wydałem na te gówno 200k uri i nie dostałem żednego designu dobrego i ani jednej LF-4

PRECZ Z BP1

Nie z BP tylko BugPointem

popieram

Opublikowano

A chuj z tym. Na 2 kontach już ok. 300k uri poszło na te klucze. Trochę niewidek, lf2, lf3, śmieci (ammo) 2 razy lf-4. Żadnego designu, no może poza 2x bastionem, enforcerem i jakimś dla vegi.

Opublikowano

Ej ale macie pecha... Po wydanych ok. 45k uri mam +2 designy, rakietki, lf3, lf2x4 i coś tam jeszcze. Więc zaoszczędziłem ok. pół miliona uri ^^

Opublikowano

dla mnie , na początku było to beznadziejne (myślałem że znów bigpoint zrobił coś dla kasy) ale okazuje się że nie , Inwestując w klucze (30kluczy) zapłaciłem 45tyś uri (bez premki , rabatów itp.)

Okazało się , że na początku , te 15kluczy było beznadziejnych , tzn. słaba nagroda , np. 3energie, 200xenomitu , po 17 , zebrałem 18skrzynie , patrze i... okazuje się że dostałem Design Solace (zaoszczędziłem 215tyś uri) , po 23kluczu , dostałem maskowanie 40x , no i na koniec dostałem 2LF-3 .

Więc dla mnie , było warto kupić te klucze , Zaoszczędziłem na tym ponad 250,000 uri :)

Opublikowano

hehe a ja wczoraj pierwszą skrzynkę otworzyłem o 11.34 i co ?? LF4 od razu hehe ale szczęście

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

To jest ustawione :D

Ja tylko design dla vegi i same ammo i rakiety... mam 30k urki - zastanawiam się czy ryzykować i kupić klucze czy lepiej kupić 3 osłonki

Dobra... ja chce design dla golca :P

Kupuje 10 kluczy i sprawdzimy

#1 -> Design Vega Lighting -> Może przesiąść się na vege? :D

#2 -> 1 CCD, kupon na skoki dla CPU skokowego

#3 -> BO2

#4 -> 1CCD, 2 kupony na skoki dla CPU skokowego, 22 rakiet PLT-3030

#5 -> 101 PLT-2021, 50 xenomitu, 500 sab'u

#6 -> HP-BO1 na 1h

#7 -> HP-BO1 na 1h - ku***

#8 -> 60 xeno, 93 PLT-3030, 334 ammo x2

#9 -> 331 ammo x2, 70 xeno

#10 -> DMG-BO1 na 1h, 1CCD, 263 ammo x2

Jak dla mnie nie opłaca się, ale i tak kupie jeszcze 5 bo chce design :P

#11 -> Kupon CPU skoków, RES-BO1

#12 -> 349 ammo x2, 26 PLT-3030

#13 -> Mini SABM, 23 ammo RSB-75

#14 -> 370 ammo x2, 70 xeno

#15 -> CPU skoków, SREG-BO1

Troszkę cienko a troszkę urki poszło.

Teraz się was zapytam czy przesiadać się na vege ze względu na design czy raczej zbierać na design dla golca?

headerlogoc.png

Opublikowano

Też latam golcem i wyleciał mi dzisiaj design Lighting.

Dla samego designu jednak nie przesiądę się na Vege, Kbocik zarobi i bedziem zbierać dalej skrzynie :P

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...