Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIE ZNALEZIONO PROCEDURY WEJSCIA

PomocyPLEASE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeinstaluj DirectX. Nie masz na komputerze jakiejś "przeróbki" DirectX 10 dla XP? Spotkałem się z takim błędem powodowanym właśnie przez to. Jeśli tak usuń ją i zainstaluj wersję 9.

Opublikowano

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

@ TOPIC

Ja pierdole co za... (cenzura i tak by to wycieła).

Nie ma normalnej oficjalnej wersji DX10 na Windows XP. Ta , ktora jest moze sprawiac problemy systemowi takie jak opisane w tym temacie.

Radze zrobic sobie formata . Moim zdaniem nie ma sensu pierdolic sie w naprawianie tego, bo nie wiadomo co z takim "umysłem" narobiłeś w tym systemie.

Pewnie nawet nie podmieniles tego pliku , ktory ci podalem... A jak nie masz prawa dostepu do zamiany pliku , to wystarczy odpalic livecd z linuxem i wtedy mozna podmienic bez problemu ...

jqeuR.png

Opublikowano

Nie mam 12 lat... Tylko chce to zrobić... A że wy nie potraficie normalnie pomóc ( tylko odrazu przekleństwa ,nerwy itp itd.. ) Wszystko robiłem to co trzeba było.. Tylko nie wiem oco chodzi z tym :http://support.microsoft.com/kb/932590 (które mam sciągnąć ) czy to takie trudne ?..

Opublikowano

Nie pobieraj tego, co zegarek ci źle chodzi?(wtf?)

Pobierz linuxa, polecam ubuntu

wpisz w google ubuntu, pierwszy link od góry

Open jak nie znalazłeś

wypal na płytkę, i odpal bez instalacji.

Przez to podmień plik, jeżeli masz odmowę dostępu...

Ja polecam postawić na nowo windowsa, bo nie wiem czy z tym dasz radę(bez urazy).

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

HARD MEGA FACEPALM blink.gif

Live CD to jest jakby (prostymi słowami) windows na płycie bez konieczności instalacji.

Jeszcze prościej.

Wkładasz płytę i włączasz, proste ?

I za pomocą tej płyty (windowsa) podmieniasz tą bibliotekę o której mówili koledzy z poprzednich postów !

UBUNTU LINUX i pobierasz Ubuntu 11.04PL Niebiańska Nimfa DVD/USB i386 (x86, wersja 32-bitowa) i nagrywasz na płytę DVD (nie cd bo ponad 1 GB zajmuje)

Jak dalej nie rozumiesz to pisz cool.gif

Opublikowano

Po 1:

Co Wy tu koledze pierdolicie?

Pobierz to:

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcrt

Wklej do system32 i ZAREJESTRUJ bibliotekę, uruchamiając CMD i wpisując, lokalizację pliku i komendę rejestracji biblioteki. Np tak:

C:\Windows\System32> regsvr32 /i msvcrt.dll

Kliknij Enter i pokaże się okienko, że zarejestrowałeś bibliotekę. Uruchom ponownie kompa i powinno być dobrze.

Po 2:

Niezłym mam ubaw xD

Opublikowano

@ Yellow

Szkoda tylko, ze windows nie pozwoli na podmiane systemowego pliku w trakcie jego dzialania ;). Niezły ubaw mam teraz z Ciebie.

Celowo prosilem typa by uzyl linuxa do podmiany. Jak juz mu nie chce sie bawic linuxem to wystarczy plyta z windowsem i wybrac widnwos z wierszem polecen. Wtedy w cmd skopiuje plik z jednej lokalizacji do tej wlasciwej ...

@ TOPIC

Wez kurwa jebnij format. Jak nie umiesz tego to wynos sie z tą marną prowokacją:/ .

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...