Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InsanityMT2.pl

LQS666

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 maj? zosta? wycofane?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie pytania:

Zwoj zmiany profesji po 30 lvl bedzie?

Beda statystyki np. gracz zabil 40 graszy jino?

Beda bezsensowne misjie np ta z 20 potek dla handlarki lub polowania?

Jakies nowe ciekawe misjie?

Czy bony beda dzialaly dokladnie jak wiki metin2 np. diably=grota wiatr= ezoteryczny egzekutor magia= 9 ogonow itd?

Opublikowano

Tak, IS będzie kompletnie zedytowany.

Nie będzie zwoju do zmiany profesji po 30lvl.

Misje? Głównie oparte o biologa i jego syna.

Bony dokładnie tak jak podaje wiki metin. Grota = Diabły itp.

EMPTY :C

Opublikowano

Tak, IS będzie kompletnie zedytowany.

Nie będzie zwoju do zmiany profesji po 30lvl.

Misje? Głównie oparte o biologa i jego syna.

Bony dokładnie tak jak podaje wiki metin. Grota = Diabły itp.

No to super chyba na wszystkie moje pytania już odpowiedziałeś ;]

Teraz czekam tylko na servra oby wypalił bo Tiveria mi sie nudzi ;d

edit.

a jednak mam jeszcze jedno pytanko mianowicie co z slotami do nowych kolczykow ? na wielu serverach gdy zrobi się te kolce to nie można już włożyć do nich przetopu jak skończą się te które były w np. ebonach+9

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

wprowadzcie coś w stylu ligi pvp.Kazdy lubi rywalizacje i przyciagnie to ludzi na serwer. Przypuśćmy stawiamy npc w m1 który by był odp za to. Klika na niego jedna osoba i wpisuje nick tak jak u staruszki w czasie ślubu i przenoszą się na pole bitwy. Tam odbywa sie pvp Przypuśćmy kto ma różnice największą zwycięstw dostaje 10 pkt i tak dalej za 10 miejsce 1 pkt. Brało by się pod uwagę 1 dzień od 24.00 do 24.00. Byłby ranking taki jak gildi czy postaci na stronce. W celu ograniczenia oszustw byłby pojedynek w granicach lvl 10 lub 15(do dyskusji). Liga byłaby od np 65 lvl zachecaloby to graczy do bicia lvl. Miedzy jednymi graczami jedynie 3 pojedynki dziennie. Pvp pomiędzy członkami gildii zabronione(to do dyskusji)Trochę chaotycznie ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi. Ciekawe czy coś w tym stylu można by zrobić bo nie wiem czy jest to możliwe. wiem ze cos podobnego jest na tiveri ale to nie znaczy ze juz nikt nie moze tego wykorzystac tak samo jak nowe bronie czy mapy. Pozdrawiam

Opublikowano

Mam dwa pytania do administracji servera :

1. Marmury będą za 2kk - Czy te wymagane 2kk będzie łatwo zdobyć czy będzie trzeba się natrudzić ? To zasadnicze dla ninji , bo jeśli drop ma być x2 względem do pl'a to zdobycie marmury nie będzie takie łatwe co obniży liczbę osób grających ninją .

2. Czy punkty STATYSTYK będzie można resetować ?

doczonagrafika.jpg
Opublikowano

Raty macie na stronie pierwszej Raty: exp: x4, yang: x6, drop: x2 względem globalnego polskiego serwera. Wiec liczmy ze leci po 130-300 yang na plu z mobkow na BO to ci tutaj poleci po 1k+ aczkolwiek ja bym wolal yangi x20

RMCF

Opublikowano

Hmm. Serwer widzę jakiś porządny mam nadzieję wyjdzie i nie zawiedzie się na nim 3/4 graczy jak na każdych innych, jak słyszałem od kolegów. Ale myślę, że z czasem dostaniemy jakieś nowe bronie do zdobycia, ale nie takie jak mają inne badziewne serwery tylko takie już "wyczesane" nie do zdobycia na innych serwerach, chyba, że własne byście zrobili. Poczekam na serwer z chęcią i zagram.

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam do was takie pytanko. Czy możecie się zarejestrować na stronie?? Wiem może i to jest głupie pytanie, ale ja naprawde potrzebuje pomocy ;/. Wypełniam wszystkie pola prawidłowo, klikam rejestracja i wyskakuje taki oto napis:

Prosimy o wypelnienie wszystkich pól formularza.

Jeżeli ktoś wie o co chodzi to proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam do was takie pytanko. Czy możecie się zarejestrować na stronie?? Wiem może i to jest głupie pytanie, ale ja naprawde potrzebuje pomocy ;/. Wypełniam wszystkie pola prawidłowo, klikam rejestracja i wyskakuje taki oto napis:

a dobrze mnożysz ?;d

49699371.png

Brak bugow!

Brak lagow!

Opublikowano

Po h0i sie rejestrujesz jak nawet serwer nie stoi.. Reje jest zle na stronce//

toxyn.jpg

Licze na -

Opublikowano

Po h0i sie rejestrujesz jak nawet serwer nie stoi.. Reje jest zle na stronce//

może i złe ale działa.

Wydalo sie burn w teamie oO

http://i56.tinypic.com/11gnjhe.jpg

a no to lipa;] mam nadzieje, że nie będzie rozdawał eq kolegom ...najlepiej żeby wszyscy gm mieli zablokowany dostep do navi idp. a tylko 1 osoba dostep do tego zeby uniknac tego typu wybrykow kogos z teamu co najczesciej rozwalalo server ;/

ps. może ktoś napisac jak tam postę uploadu bo nie wiem czy czekać czy iść spać.

49699371.png

Brak bugow!

Brak lagow!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...