Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamanie na Serwer + Masa TNT ;/ pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam razem z 2 znajomymi kręce let's playa "Pogrążeni w Minecraft" mamy juz 2 odcinki na YT lecz gdy wszedlem na serwer okolo pol godziny temu byly straszne lagi i mapa sie nie chciala regenerować,wylaczylem i wlaczylem komputer wchodze na naszego serwa i pod ziemią jak był błąd(genrowanie mapy) widzialem MASE TNT podejrzewam ze jak zostawilem serwer na okolo godzinke zeby znajomi sobie pgorali bo musailem isc oni mi mowili ze ich wywalilo z serwera, znajomi to są bardzo dobzi kumple z reala więc w życiu by nie zrobili czegos takiego ponieważ bardzo im zalezy na tym let's playu ;/ i moglo to byc jakies wlamanie lecz jest white lista wiec nie wiem czego to moze byc przyczyna ;[ jest jakis spoob na pozbycie sie tego tnt lub nie wiem ;| bylbym masakrycznie wdzieczny komus kto by mi pomogl to jest dla mnie bardzo wazne ;[ pozdro

02animowane038.gif
Opublikowano

no tylko ze nie dam rady zaznaczyc bo są takie lagi ze ja cie pier***le, a nowej mapy nie chce ponieważ ona jest do lets playa ;/

02animowane038.gif