Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupno KBot

xaforib

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem właśnie kupon PSC za 20 zł.

Problem polega na tym, że w Kbot CC cały czas wyświetla się czerwone "Offline" a po chwili wyskakuję błąd "Out of memory"

Kbot jest wyłączony czy tylko ja mam takie problemy? Poza tym te ruski cały czas są niedostępni, Ivan ma status "Zaraz Wracam" chociaż nie odpisuje już pół dnia

headerlogoc.png

Opublikowano (edytowane)

Kbot CC właśnie się połączył, skopiowałem Customer ID i znowu "Out of memory", chyba długo to nie potrwa, jak na razie konto lata na trial'u ibot'a :)

Poza tym jest sposób na wywalenie tych Ship ID z Kbot CC? Dużo kont kumplom na trial'a postawiałem i teraz troszkę to badziewnie wygląda :(

Edytowane przez xaforib
headerlogoc.png

Opublikowano

Kbot CC właśnie się połączył, skopiowałem Customer ID i znowu "Out of memory", chyba długo to nie potrwa, jak na razie konto lata na trial'u ibot'a :)

Poza tym jest sposób na wywalenie tych Ship ID z Kbot CC? Dużo kont kumplom na trial'a postawiałem i teraz troszkę to badziewnie wygląda :(

Nowy jabber.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

No błagam, dobrowolnie chce im 5 Euro dać a ich nawet nie ma, żeby ode mnie kasę wziąć :(

Dzisiaj 2h chodziłem po kioskach żeby psc kupic i dopiero w vobisie za 4 razem się udało...

@UP

Nowy jabber? Chodzi ci o to żeby nowe konto założyć?

headerlogoc.png

Opublikowano

Taa , jak jeszcze nie przydzieliłeś licencji , to założenie nowego Jabbera może ci pomóc.

Co do tych ruskow , ktorzy nie odpisuja. Musisz , powtarzam musisz im napisać "hay i want buy kbot" , inaczej Ivan lub inni za cholere ci nie odpiszą chocbys pol dnia czekał ;)

Niestety , wszyscy tak pazerni są na kase ...

Opublikowano

Pisałem tak cały czas, 2 z nich dodało mnie do kontaktów i milczą :(

Jeśli chodzi o te ID to jest już 3 konto na jabberze na którym nie odpalałem bota a id tamtych kont są.

To musi się gdzieś zapisywać...

headerlogoc.png

Opublikowano

Pisałem tak cały czas, 2 z nich dodało mnie do kontaktów i milczą :(

Jeśli chodzi o te ID to jest już 3 konto na jabberze na którym nie odpalałem bota a id tamtych kont są.

To musi się gdzieś zapisywać...

Musisz wszystko wyczyścić itp. i dopiero wtedy się zalogować na nowe konto . Najlepiej wszystko zrób na dedyku .

Opublikowano

Andrey cały czas siedzi na statusie "Nie przeszkadzać" i nic nie odpisuje

Po restarcie id statków dalej są (mimo nowego konta i przeinstalowania kbot'a)

headerlogoc.png

Opublikowano

@ topic

Jeśli im napisałem "I want but Kbot GG x2" i to nie podziałało (tak, chcę to kupić), to chyba na prawdę ich nie ma. New service soon. Może dlatego nie odpisują? O 21 naszego czasu napisał do mnie Andrey, ale cóż, byłem godzinę później i już nic . Trzeba czekać, a myślałem, że zrobię sobie gammę w nocy :(

Opublikowano

Właśnie Ivan przyjął mnie do znajomych... napisałem do niego "Hi! I want to buy license for Kbot" - po chwili zmienił status na "Nie przeszkadzać" ...

Rusków nie lubię i chyba tak zostanie... może pracują nad "czymś tam" ale mi się trial kończy za 2h i ja tu nie wytrzymam :P

headerlogoc.png

Opublikowano

Napisz mu kod PSC i customer oraz powiedz że to jest 5 euro a on ci po jakimś czasie doładuje...

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Kod PSC i customer napisałem już wczoraj. Dzisiaj się zalogował status "Nie przeszkadzać" - normalka <_<

Kasy na KbotCC dalej nie ma... albo mają poważny problem że kaśki nie biorą... tylko czekać ale czas się marnuje

headerlogoc.png

Opublikowano

Dobra, można zamknąć.

Kupiłem u Diamond'a - jego jedyna wypowiedź to "ok" :rolleyes:

Nawet nie napisał "done" czy coś...

headerlogoc.png