Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy konto.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie chcialbym psuc reputacji autora, jezeli sie myle to z gory przepraszam ale mi to wygala na oszustwo. Dowody:

Pisalem z nim na GG (( Nie bede wstawial kopi archiwum, chyba ze ktos chce to moze do mnie napisac)) ale do rzeczy... Poczatkowo zaoferowal mi wymiane na moje konto. Zdziwilem sie ostro bo moje konto jest warte niecale 20 zl :) ( dokladnie 19.99 :P ) no ale chuj podal passy do swojego konta, ktore okazalo sie ma bana do poniedzialku. Nie wspomnial o tym wczesniej. Na text o banie napisal " A no tak... kuzyn sie znowu bawil hackami" kuzyn ... podobno ma 10 lat. Na wiadomosc dlaczego chce sie wymienic napisal : "Koncze z cf'em a kuzyn chce xm8 adv, a mu nie wytlumaczysz ze moje konto jest lepsze" ((to byl jego pseudo glowny powod wymiany, bo ja ową bron mialem)) Ale logicznie pomyslec.. 170k GP... za tyle spokojnie wylosowalby 5 broni xm8 adv.... Potem sie pytal czy sie wymieniamy czy nie bo on nie ma czasu, idzie na obiad a potem wyjezdza z domu na caly tydzien, ze to jedyna szansa itd.... Oczywiscie ze odpowiedzialem na nie... dzien jutrzejszy okazuje sie byc na gg... z ciekawosci spytalem dlaczego, podobno GG w telefonie... Teraz wnioski:

1. Konto ma bana do poniedziałku , dziwne ze nie wspomnial o tym

2. Miało go nie byc przez caly tydzien (( czyli przez okres bana )), a loguje sie dzien next

3. Szybko chcial zalatwic sprawe

4. Chcial wymienic konto z belka z 170k gp, 20k zp na Staff siergant 0 zp, 5k gp ...

5. Zalezalo mu zeby wymienic te all bronie na xm8 adb, ktore za tyle GP wylosowalby co najmniej 5 razy...

Jezeli ktos jest zainteresowany kupnem tego konta to z gory odradzam, moze sie myle moze aczkolwiek watpie w to... Napisalem wyzej nie chce psuc wiarygodnosci autora, reputacji itd... ale to podejzane i dziwne ze nie wspomnial w temacie o banie.

Moja opinia: Do konta zna passy conajmniej 10 osob, on nie jest jego wlascicielem, nie ma security, poprostu dostal od kogos passy i tyle... (( ja naprzyklad mam passy do 2 bezpanskich kont.... na wysokim poziomie, tak samo jak 10 innych osob, ale nikt nie ma security..)) Tak samo on, ma passy do owego konta, i mowi ze ma security, ale podczas trwania bana nie mozna tego sprawdzic... wiec owy kit moze wciskac.

Sry za brak pelnej ortografii (( ogonków, kresek przy "ó" ale nie lubie i nie jestem przyzwyczajony pisac z altem)) :D

Być moze komus sie ta informacja przyda, jezeli sie myle to prosze autora o wyjasnienie tych 5 powodow dla ktorych napisalem ten post.

Edytowane przez Riidic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...