Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

tydzień temu dawałem kompa do formatu gdyż strasznie zamulał(włączał się 10minut,każda gra zamulała i przycinała)Tak jakby mi odjęło parametry.

Teraz znów się tak stało,po tym jak zacząłem robić serwa i dałęm ramu na serwer,wiecie wtedy komputer zamula,ale usunałem wszystko co związane jest z privem i dalej tak zamula jak miałem serwa.

Parametry Kompa:

AMD Phenom 8450

Triple-Core Processor

2.10 GHz, 2,00 GB RAM

Gothic 3 włączał się minutke teraz około 15 minut tak samo z pes'em 11.

cs tak przycina że się grać nie da,tylko w metka moge grać ;/

Opublikowano

To graj tylko w metka :P

@Topic

Format nie pomógł hmmm... możesz wgrać na nowo windowsa lub coś w tym stylu.Innego rozwiązania nie znam...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Nie będe wgrywał co tydzień nowego windowsa,jakaś przyczyna musi tego być,dodam że poprzednim razem nie robiłem serwa.

Opublikowano

Na gothica to nie patrz bo on na każdym kompie bez patchy włącza się długo i tnie. Radze ci zdefragmentować dyski, oczyścić all ccleanerem dyski jak i rejestr i zobaczyć czy to coś da.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

ccleanerem czyściłem wszystko,cały rejestr itd..

Ikonka gothica 3 włączała się od razu a teraz na samą ikonke 10minut musze czekać ;/

Jak może pobrać rejestr,da sie?

Opublikowano

To zdefragmentuj dyski. Jak ty chcesz pobrać rejestr? oO Każdy komputer ma swój unikalny.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

są dodatkowe wpisy gdzieś na necie, ja ściągnąłem cały folder takich wpisow i mi GOTHIC III i GTA IV chodzi spokojnie a wczesniej sie zacinało chociaż moim sprzetem przebijałem gre

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...