Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gra FT Street powstała 13.06.2011 .

Gra jest spokrewniona z grą FootballTeam , FT Street - ( Oznacza po polsku piłka nożna uliczna ) .

Gra zdobyła wielkie uznanie w grach sieciowych . Gra w nią ponad 35.130 osób .

Rekord Online wynosi jak na razie : 1.630

Naszą przygodę z grą możemy zacząć od zrobienia konta

Link : http://s1.ftstreet.pl/

Po zrobieniu konto po grze i jej funkcjach oprowadzi nas bot o nazwie ( Andrzej ) .

SS z gry :

1_fts.png

2_fts.png

3_fts.png

Mały poradnik nazw :

KK- Karta Kolekcionserska

PA - Punkty Akcji

PL- Punkty Lojalnościowe

PP- Punkty Premium

Poradnik Najczęściej Zadawane Pytania .

1. Jak dołączyć do ekipy?

Odpowiedź: Wejdź w miasto -> ekipa -> lista-> wybrać konkretną ekipę -> dołącz

2. Jak odejść z ekipy?

Odpowiedź: Moja ekipa -> Odejdź.

3. Czy Administracja może przypomnieć mój kod unikalny i/lub zmienić mail?

Odpowiedź: Nie, bowiem nie mamy 100% pewności, że na pewno Ty jesteś właścicielem konta. Było wiele przypadków, że nawet bracia sabotowali sobie nawzajem konta, więc Twoim obowiązkiem jest mieć świadomość, co do wagi posiadania wiedzy na temat kodu unikalnego. Przypomnij go sobie na pocztę. Taka sama sytuacja jest z e-mailem. Jeśli nie pamiętasz do niego hasła to zawsze istnieje coś takiego jak pytanie pomocnicze, dzięki któremu można przypomnieć sobie hasło do skrzynki pocztowej.

4. Czemu przegraliśmy, skoro mieliśmy znacznie większy potencjał od przeciwnika?

Odpowiedź: Powtórki spotkań zarządzane są jedynie w przypadku błędów gry, a taki w tym wypadku nie występuje. Od dawna istnieje tzw. losowość, za której wprowadzeniem głosowało ponad 85% graczy FTS, a która wprowadza w grze element ciekawości i niepewności podczas rozgrywanych spotkań. Tak, jak w prawdziwej piłce nożnej zdarzają się przypadki, kiedy silniejsza na papierze? drużyna przegrywa ze słabszą, tak w FTS też się dzieje, dzięki czemu gra nie jest przewidywalna i nudna.

5. Jak można skrócić trening?

Odpowiedź: Kupując dom, lub rower wrotki itd.

6. Gdzie zminić nick, emal, hasło, avatar?

Odpowiedź: Wszystkie opcje są w ustawieniach.

7. Czy da się wyłączyć opcję "wypływania" nowych stron po kliknięciu?

Odpowiedź: Usiawienia Fade In / Fade Out i odznaczyć okienko.

8. Czemu nie mogę wymienić się kartami z kolegą?

Odpowiedź: Nie da się wymienić z graczem na tym samym adresie IP.

9. Co to są Punkty Lojalnościowe(PL) i jak je zdobyć?

Odpowiedź: Punkty Lojalnościowe to dodatek/podziękowanie za zakup PP. Po uzbieraniu odpowiedniej ilości punktów, możesz wymienić je na nagrody. Premium -> Program Lojalnościowy.

10. Jak w streecie zarabiać?

Odpowiedź: Wymiana PP na pieniądze: Premium -> sklepik, - Pracując, wykorzystujesz w ten sposób PA: Miasto - > Praca, - Dołączając do ekipy: Wypłata pensji .

11. Dlaczego mam tylko 100 akcji?

Odpowiedź: W FTS system gry został wyważony do 100 akcji dziennie i każdy tyle dostaje.

12. Czy mogę zostać adminem na FTS?

Odpowiedź: Nie. Mamy obsadzone stanowiska i nie przewidujemy na razie rekrutacji nowych administratorów.

13. Czy da się zdobyć punkty premium bez pieniędzy?

Odpowiedź: Tak, można je zdobyć dzięki opcji "promuj grę i zarabiaj pp" wylosować w treningu lub zdobyć dzięki eventom.

14. Jak podnieść swoją formę?

Odpowiedź: Aby podnieść formę trzeba regularnie trenować.

15. Czemu mam tyle samo um co kolega a on jest lepszy niż ja?

Odpowiedź: W FTS każda umiejętność liczy się tak samo. Więc jeśli ktoś ma wszystkich statystyk teoretycznie mniej ale ma je dobrze i równomiernie rozłożone na każdą statystykę będzie znacznie lepszy niż ktoś kto trenuje tylko jedną czy dwie statystyki.

16. Co to są eventy oraz gdzie i kiedy się odbywają?

Odpowiedź: Eventy to konkursy, które odbywają się zazwyczaj na chacie lub forum. Przeprowadza je Admin, który również nagradza zwycięzców. Eventy nie są obowiązkowe, jest to forma zabawy, o której pojawieniu się można każdorazowo dowiedzieć się z paska informacji.

Serdecznie pozdrawiam i życzę miłej i spokojnej gry .

Edytowane przez 阿Adonis