Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moja rozmowa z gm i nie wiem co może oznaczać , że zgłoszenie zostało przypisane do next poziomu ... To dobrze czy źle ??? Mam im coś napisać , czy czekać na opd ....

Status: Twoje zgłoszenie nie zostało jeszcze opracowane

Opracowywane przez: To zgłoszenie jest opracowywane przez Super Operator Gry.

Odpowiedź od: Garica 2011-08-11 08:49:11

Twoje zgłoszenie zostało przypisane przez nasz zespół do następnego poziomu support.

Twoja odpowiedź: 2011-08-11 08:37:02

Ten Meald to mój kumpel z osiedla (my mamy wszyscy osiedlowy internet i chyba te same ip). Chwalił się, że ma jakiegos skilla za którego dał 20 g, a wczoraj jak dostałem bana przyznał mi się, że to chack i bardzo tego żałowałem , ponieważ miałem juz rozwiniętą postać.

Odpowiedź od: Garica Oceń odpowiedź 2011-08-10 22:51:02

Witaj tlaocetns1,

Twoje konto zostało zablokowane permanentnie i zgodnie z Zasadami Gry za używanie nielegalnego oprogramowania, którego dopuściłeś się na koncie z postacią o nicku Meald.

Od kary odwołać się możesz w ciągu 30 dni od jej nałożenia, stosując się do poniższego tematu:

To jest ukryta treść, proszę

Jeżeli ban został nałożony słusznie, a gracz rzeczywiście złamał Zasady Gry, to odwołanie zostanie rozpatrzone negatywnie!

Z poważaniem,

Garica

Game Master, serwer Mortal

Zasady Gry Tickety

Odwołania od blokady konta składane w terminie dłuższym niż 30 dni nie będą przyjmowane.

Twoja wiadomość: 2011-08-10 16:41:08

Konto, którego dotyczy blokada:tlaocetns1

Nick członka Teamu, który nałożył blokadę:Mistrz Gry

Powód odwołania:Tak jak w regulaminie \"§5.4\" nie używałem żadnych wspomagaczy , chce się dowiedzieć za co dokładnie dostałem bana ....

Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne:

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Chodzi mu o to :

1. W regulaminie pisze że odwołania od bana typu : " We wiosce mamy to samo ip " nie są uznawane .

2.

Twoje zgłoszenie zostało przypisane przez nasz zespół do następnego poziomu support.
oznacza że twoj ban jest słuszny.
mca.pngmca.png
Opublikowano

haha śmiać mi się z was chce :D nie wiecie to sie nie odzywajcie, tylko chłopa straszycie. Chodzi o to ze jedni gmy są od banowania, drudzy od "odbanowywania" trzeci od jeszcze czegoś innego. Gm który przyjął zgłoszenie porostu nie miał uprawnień do pomoc w takich sprawach. Tez tak kiedyś miałem ( dostałem informacje ze 2 razy moje zgłoszenie zostało przesłane na wyższy poziom supportu) i w końcu konto mi odbanowali. Także nie ma co się martwic, jeżeli mówisz prawdę to na pewno odzyskasz konto.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...