Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Servery Closed

D4oS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Anyone who has a premium, please contact Joymax and let them know

Their "Login Server #3 - 121.128.133.28" send invalid data and show the server as closed. Please note, if the server are closed, close silkroad and re-open it again. You will randomly connect to 1 of the 4 login server, in other word, you have 25% chance of going to the server #3 which you can't connect to any server since most of them are in Closed mode.

Jeden z serwerów logujących dał dupy. Zastanawia mnie, czy nie przeszkadza to przypadkiem w wbijaniu za pomocą autologina, bo mi ostatnio coś szwankował i czy nie wystarczy dodać w hosts żeby łączył z innym serwerem ?

HooY.png
Opublikowano
Jeden z serwerów logujących dał dupy. Zastanawia mnie, czy nie przeszkadza to przypadkiem w wbijaniu za pomocą autologina, bo mi ostatnio coś szwankował i czy nie wystarczy dodać w hosts żeby łączył z innym serwerem ?

Mi autologin działą normalnie. Można zamienić też w media.pk2 adres trzeciego serwera adresem innego ; ]

76561198001815076.png
Opublikowano

Czyli temat niezbyt potrzebny :/ Ale niech zobaczą Ci co jeszcze nie wiedzą, dlaczego tak się dzieje, a nie inaczej :]

HooY.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...