Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w modzie ALTERIWNET

kghyui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie... Razem z moim kumplem kubikolosem założyliśmy sobie dedyka na alteriwnecie.... potem wgraliśmy pare modów.... nie znam się natym ale swoje pare języków programowania znam i podobny ten język modów do javy.... albo C++ xD no nie ważne... ważne że się w nim nie łapię..... Najbardziej nurtuje mnie parę pytań......

1.Czy da się jakoś jako HeadAdmin servera (Mam Manu Admin MOD) Zespawnować np zlot paczki albo 4 paczek?? (Emergency Airdrop) Chodzi mi o jakąś komende albo coś..... Nie wiem może rcon albo jakieś inne cuda-wianki?? :D

2. Czy da się dvar-y wgrać do moda przez konsole?? chodzi mi tu o takie coś jak np. jest mod HighJump i tam jest takie coś....

"Set dvar jump_height "600"

I tu moje pytanie.... (Bo ten czit jest "Protected") Czy da się to jakoś wpisać w konsole tego dvara bez wpisywania go do moda? bo po wpisaniu go w jakiegoś iwd (skompilowanego moda) działa... tak? aczy nie da się w rcona lub konsole??

I 3.

Mam MOD'a Flyableelicopter..... Jest tam takie coś że po zdobyciu ustalonego przezemnie killstreaka dostaje się helicopter którym można wylecieć gdzie się chce... (steruje się nim...) Nie wiem kto jest autorem moda znalazłem go w necie.... Zalącze go tutaj i bardzo bym prosił aby ktoś obeznany w tym mógłby go poprawić tak aby można było spawnowac więcej niz 1 heli na raz.... bo jest tak że jak ktos nabije np killstreak 12 to dostaje heli... ok spawnuje go... heli przylatuje i gosciu lata... ale gdy ten gosciu lata... a inny gracz nabije killsreak 12 to mu się nic nie pokaze... bo autor pluginu zrobil tak ze moze byc tylko 1 heli na mapie;/// Co mnie irytuje wręcz bo nabilem wreszcie killstreak 12 a tu nagle jakis inny kolo sobie juz lata pol godziny i nawet nie dostane mozliwosci zeby np pprzywolac heli pozniej... tylko poprostru nie dostaje nic ;// I jeszcze.. oczywiście jeśli można to błagam niech ktoś poda mi komende jak tego heli zespawnowac bez killstreaka bo dla mnie 12 to duzo ;] a jak ustawie np killstreak 3 to po 10 sekundach jakis gosciu juz sobie lata i w najlepsze rozpierdziela noobow na kwaasne jablko i nigdy nie nadazam sobie polatac :(

Wię moje prośby...:

1. Prośba o komende na respawn care package

2. Prośba o pomoc w dvar'ach

3. Prośba o przerobienie heli moda aby mozna bylo spawnowac wiecej heli na raz

4. Prośba o kod na spawnowanie heli.....

Tu link: http://www.speedyshare.com/files/29826469/FlyableChopper.rar

Dziękuje za przeczytanie mojej wiadomosci i bardzo przepraszam za błędy pisałem szybko bo musiałem schodzić z kompa xDD

Opublikowano

Przyłączam się do 1 prośby ;]

Piszę poprawnie po polsku, i używam interpunkcji

Jeżeli pomogłem, proszę podaruj mi

+

to nic nie kosztuje, a mi pomaga

:)

Opublikowano

To jak pomoże ktoś?? :D Dam plusaa za każdą odpowiedź xD

Piszę poprawnie po polsku, i używam interpunkcji

Jeżeli pomogłem, proszę podaruj mi

+

to nic nie kosztuje, a mi pomaga

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...