Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak w to zagrać

skorpius222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc Bbo w sp jestem mistrzem i dobijam do 99 lvl a w tym multi to do 10 nie dobijam o co chodzi

NIE KRZYWDZICIE DYSORTOGRAFÓW

NOKIA 5200 USER

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano
cuz, noob a nie mistrz

cóż.. za takie coś to tylko warn a nie ban...

@do autora tematu

nie weim o jakiej siecie mówisz..

jeśli chodzi ci o battle net...

to masz oryginał diablo taaa? to graj na closed battle net Europa... jeśli amsz tam 10 lvl i nie mozesz wbić więcej? to skąd masz niby 99 lvl postac na sp? sciagnales sobie save'a? na bnie mam 3 postaci 80+ i sinke 85+ :P jakoś łatwiej jest grac na BNie ze względu na dostępność itemów, czego nie ma na SP, bo trzeba cheatować aby mieć itemki..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up: no wiesz sorry, ale na BNecie sie o niebo lepiej gra niz na SP (no chyba ze se noob uzywa edytow czy cus). Osobiście miałem pala 96lvl i amke 93lvl (potem jakies low 90-) z full perf eq i uwierz mi że wiem co i jak.

A jeżeli on nie umie wyjść z 10lvla to albo jest kompletnym noobem, albo to jakiś dzieciak i mu sie nudiz i dla "beki" (tak, bardzo smieszne) założył ten temat.

Co do bana, cóż, sram na Was -.- Predzej czy puźniej ta pała Seldek i tak coś wyjebie i np jak ostatnio mi zmieni sygne czy cuś a potem warna/bana dostane.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

ja niewiem ale jestem chyba tempy jak nie umiem zagrać a 99 3mc grania codziennie po 7-14 h

a co wiecie o tej zbroji co ludzie mają

NOKIA 5200 USER

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano
99 3mc grania codziennie po 7-14 h

o kurwa, ahahahaa. dziecko, wyłącz komputer! Wyjdz na dwór!

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

tak tylko w zimie

<"czego nie ma na SP, bo trzeba cheatować aby mieć itemki.."> chyba cie porypało jak masz szczęście to leci

NOKIA 5200 USER

Opublikowano

wrotek, wiesz dlaczego ci nie wierze ze miales taki lvl? bo bys nie siedizal na forum z cheatami... zal Cie :)

twoje nicki?? i jaki eq miales?? pochwal sie zobaczyym czy taki pr0 jestes pewno perf eq miales dlatego ze dupowales runy ;] aha 84 lvl robi sie w 1 dzien... =) przynajmniej mi tyl zajmowalo ;]

Opublikowano

ok, wejdz sobie na irca na #diabloclone.pl na qnecie i spytaj

http://forums.d2trade.pl/index.php?showuser=492 - tu masz moj link do profilu na d2trade, mialem tam moda w dziale MM bot

http://forums.d2jsp.org/user.php?i=179812 - tu link do profilu na d2jsp (mam 5.3k FG ale locked, moge screena dac jak nie wierzysz), jeżeli nie jesteś noobem i serio coś o tej grze wiesz to wiesz co to za fora (noo d2trade juz chyba upadlo, w kazdym badzrazie d2jsp obowiazkowo).

Ech... Dokładnie nie pamiętam, grałem 2 lata temu w diablo, ale coś w rodzaju:

Eni, 2x bk, arach, zaka 200% jahed, shako jahed, WW, magefisty, mara 30, cta 6/6/4 eth cs - to pal

amki juz nie pamietam, w kazdym badzrazie pod jave byla, moj dc killer.

Btw, co ma forum o cheatach do tego czy w diablo gralem? A wbić 96 to nie jest problem, problem jest wbić z 98 na 99.

Pozatym wtedy był jeszcze działający boski d2jsp (ale niedługo, bo wyszedł 1.11 i chujnia była)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Prosze o pomoc Bbo w sp jestem mistrzem i dobijam do 99 lvl a w tym multi to do 10 nie dobijam o co chodzi

Nie znalazło sie Hero Editora na Battle neta ? :lol:

76561198001815076.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...