Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Skok na mapę bonusową

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy lecą z banem na 3 dni za obrazy. A dla autora -5% za zachowanie kultury i pomoc userom.

Wytępię to wasze chamstwo banując was do nogi. Wtedy może zostaną sami sensowni ludzie..

Zgadnij gdzie tego bana mam .

Chamstwo ? Sensowni ludzie? Wiesz kto zostanie? Pijawki same, a na forum nie będzie niczego.

To nie metin kurrffa. TO jest darkorbit. Specyficzna gra, tu jak się opublikuje buga czy coś, oni od razu naprawiają.

/razor130: Banned. Może po IP teraz co? Jak nie masz się zamiaru dzielić to się wyloguj.

Jak każdy będzie wszystko brał dla siebie to ten dział upadnie. Zresztą nie jesteś tutaj potrzebny jak sam chcesz mieć wszystko, a drugiemu nie dać nic.

Opublikowano

@up a co on dal ci bana ? hahahahahahahaha mi dal juz chyab z (policzmy) 50 kont :D

@edit wrocilem po banie ;)

/razor130: I masz kolejnego. Mi się to nie nudzi naprawdę : )

zbieram -

Opublikowano

Ojoj Evil się zdenerwował bo nie ma tego buga ojoj.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Na innych forach jest to już dłuższy czas i jakoś nie naprawili.... No ale dla bezpieczeństwa lepiej nie podawać tego publicznie.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

jak macie takie gówno pisać ze "szybko naprawia" to won z tego forum te forum jest do tego zeby sie dzielic a nie szybko szybko bo usuną buga ;(

Opublikowano

O co wy się tak kłucicie ??? Ja nie mogę pojąć tego. Co niektórzy tutaj zachowują się jak banda dzieciaków które dostały jedną zabawkę i każdy by chciał, a mały jasio mówi pierdole to ide sobie poszukam i trafił na gogle wpisał temat który potrzebuje wyskoczyła strona po rosyjsku włączył translator przetłumaczył i teraz się cieszy jak cygan zapałkami a ta pozostała banda baranów dalej się bije o zabaweczke. Pozdrowienia dla normalnych.

bugpointblack.png

Opublikowano

ŁADNIE ZJEBIE Mar. Quake teraz skaczcie i zobaczcie jak naprawili ??? teraz w boxach 500 kredek i dupa. dzięki frajerze!!

WYSTARCZYŁO ŻEBYŚ TEGO KURWA NIE UDOSTĘPNIAŁ WIĘC NQ BLOK juz kolejne dziecko nie wiedzialo gdzie pisać ...

ps: to ja daniel11l tylko ban.

Opublikowano

Wszyscy którzy dostali tutaj bana i omijają go tworząc kolejne konta będą go miały przedłużonego.

Albo spokojnie odczekacie bez konta czas blokady, albo postaram się wam załatwić bloka na IP..

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...