Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected]Ax333l's Public NoMenu v0.3!

Ax333l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello! Mam dla was kolejną wersję mojego NoMenu cheata - wersję 0.3! Zmniejszyłem wielkość lagów oraz intensywność crashy.

Funkcje:

• Fast Repair
  • Fast Health
  • Fast Ammo
  • 5th slot (w grze blokuje się 6th slot, więc aby coś na nim ustawić - należy zrobić to w ItemShopie, aczkolwiek cały czas można go używać)
  • Teleport (F7 - zapisanie pozycji, F8 - teleportacja do zapisanej wcześniej pozycji)
  • NoRecoil (brak odrzutu)

Dodano:

• SuperJump (CTRL)
  • Dig (Alt)
  • Fullbright (Insert)
  • NFD
  • 6th, 7th, 8th slot.

Mam nadzieję, że nie będzie z nim problemów, proszę o opinie oraz plusiki!

Jeśli cheat Ci się nie podoba naciśnij CTRL+W.

Download:

http://www.mediafire.com/?s9kr9o33ee9etas

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5b12409778b6bd411adde76038a37611b0baa7fd4861cfc97c0447f31da8650f-1313087064

@Edit: Fullbright jest cały czas włączony, naprawię to w następnym fixie.

Opublikowano

Siema , mam takie pytanie ,a mianowicie pomógł by Mi ktoś to zrobić jestem początkujący w "modach" proszę piszcie na GG 3180824 z góry dzięki . Pozdrawiam I3uI3a

Opublikowano

D3D mam zamiar zacząć już przy wersji 1.0 moich cheatów, aczkolwiek po wakacjach będę miał mniej czasu i cheaty będą wychodzić rzadziej, aczkolwiek będę robić je dalej.

Opublikowano

Co zrobić gdy wyskakuje "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc000007b). Kliknij przycisk Ok ,aby zakończyć aplikację . " ;x ?Proszę help gg 3180824 ;f

Opublikowano

@Benny: Tak, dokładnie tak.

@Walleczny: Wkleić go byle gdzie, a następnie uruchomić injectorem. W dziale jest poradnik "Cheaty dla początkujących" czy jakoś tak.

Opublikowano

Naeron, Geonig, każdy inny injector z tematu na MPC... Link do spisu injectorów podawałem wcześniej, tak ciężko któryś z nich pobrać i sprawdzić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...