Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hotspot

kilo jaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z g1 i hotspot kiedy wejde na g1 i che sie zalogowac dociskam login to nic sie niedzieje po 4 sec znikaja pasy i dalej trzeba wpisywac ii tak na okraglo co mam poradzic?

Aha jak wylacze hotspot no normalnie mi wchodzi mam moziille

Dam 5*jak ktos doradzi...

szgna2pac.gif

Gość mlody22pl
Opublikowano

widocznie cos majstruja na g1... Poczekaj chwile

Opublikowano

ehh:P ja mam tak ze jak wlanczam g1 z hotspot .. to mi sie zalogowac niechce wogule..;) a jak wlanczam playspan to reklamy nie wyskakuja;)) xD i nie wiem czemu:P xD ale olac to ;))

Opublikowano

Niedawno zaktualizowali strone g1 i przez jakiś czas tam prawie nic nie można robić.. Bądź cierpliwy :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

Taaa klikne earn g1 i che sie zalogowac i nic.... znikaja po 6 sec pasy....i nic sie niedzieje co zrobic? moze ktos wie dokladniej?

szgna2pac.gif

Opublikowano

Sprawdź na warrock.net czy ktoś Ci passów nie zmienił, albo czy bana nie dostałeś

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

WITAM PO FORMACIE MAM PODOBNY PROBLEM PRZY KAŻDYM ODŚWIEŻENIU G1 PODCZAS UŻYWANIA HSS RESETUJE LOGA ;/ I NIC SIĘ NIE DA ZROBIĆ CZY JEST TO WINA JAKIEGOŚ BRAKU W PROGRAMACH ODP

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Najpierw się zaloguj potem włącz hotspot i będzie ok ja tak zrobiłem i na 2 reklamach 400 g1 nabiłem

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...