Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Problem] Photoshop CS3

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem, po uruchomieniu funkcji "Otwórz" w photoshopie wyskakuje mi błąd, wygląda on następująco,

Nie można odnalezć okręslonego modułu. C:/Program Files/Common FIles/Adobe/Adobe Version Cue CS3/Client/3.0.0/VersionCueUI.DLL

Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Oryginał, czy pirat?

Tak czy siak. Spróbuj uruchomić PS jako administrator, powinien pójść. Jeśli masz "nadgorliwego" antywirusa może Ci blokować plik VersionCueUI.DLL, więc powinieneś dodać go do wyjątków. Możesz też stworzyć nowe konto w panelu sterowania i na nim uruchomić program. Teoretycznie powinno działać.

Jeśli PS jest oryginalny po prostu go zaktualizuj, mam na myśli pliki i sterowniki ze strony Adobe. Jeśli nie pomoże, zgłoś się do supportu.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Wejdź w C:\Program files\Common Files\Adobe\Adobe Version Cue CS3\Client i powinny tam być dwa foldery o nazwach "3.1.0" oraz "3.0.0" . W tym drugim, czyli "3.0.0" powinien znajdować się plik VersionCueUI.DLL. Skopiuj go z tego folderu i wklej do pierwszego, tzn. "3.1.0" :).

Powinno pomóc, a jeżeli nie to będziemy dalej próbować...

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...