Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] OverKiller.net Public Hack v3 (11/08/2011)

maxxx0012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D

JEŚLI POMOGŁEM DAJ +

OverKiller.net Crossfire Public Hack v3 (08.11.2011)

Cechy:

Strona 1: Strona 2:

page1.pngpage2.png

D3D

X-Hair

Blue

Green

Red

Chams

Blue

Red

Green

Black

White lol

Wall Hack

Full Bright

No Fog

Player WireFrame

AsusWallHack

White Walls => new

OverKiller.net (OverKiller texture ;) ) => new

Weapon

Gun Damage

Limit

One Hit Kill (OHK)

Instant Reload

No Weapon Weight

No Nade Damage

No Change Delay

No Recoil /No Spread (Perfect No Recoil) => Fixed

Shoot Through Walls

Weapon Hack : => nowy (ustawienie zanim dołączysz do gry , umieszczając go w lobby)

M16 : => nowy można będzie korzystać z wybranej broni zamiast m16 (inne będą nadal widzieć za pomocą m16)

M700 : => nowy można będzie korzystać z wybranej broni zamiast M700 (inne będą nadal widzieć za pomocą M700)

Knife : => nowy można będzie korzystać z wybranych broni zamiast noża (inne będą nadal widzieć za pomocą noża)

Granat : => nowy można będzie korzystać z wybranych broni zamiast granatu (inne będą nadal widzieć za pomocą granatów)

Beta

Długi nóż

Przechodzić przez ściany

Skok

Super Jump

Ultra Jump

Latać

Misc:

Crouch Prędkość (Więcej prędkości podczas kucając) => nowy

[OK] Spamer (możesz pomóc nam promować witryny, idealny dla lobby) => nowy

Zobacz Ducha

Hack Remover Narzędzie (Key Strona główna)

Nie Strefa Damage (AutoOn)

No Damage Jesień (AutoOn)

CussWord Bypass (tylko szeptem) (AutoOn)

AntiChat bloku (AutoOn)

Requeriments - (uwaga) :

. NET Framework

Visual C + + Redistributable

Directx

Instrukcja obsługi - (Ważne)

Pobierz OverKiller włamać .

Uruchom OverKiller.net.exe (Uruchom jako administrator to masz Win Vista / 7)

Naciśnij wstawić dostęp do menu.

Użyj strzałek, aby poruszać.

Dołącz do Lobby and Play

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f9b3d34b5143d5cc0705a8d711d731df2dea54758f3f191c8feb1323b2eaa470-1313039262

http://virusscan.jotti.org/es/scanresult/f19f19e65cd2a44b5f431ae121b0ae74a6c0e5e0

http://r.virscan.org/a966fc2caaa3724f783ec3bb22df6548

Download:

http://www.megaupload.com/?d=1VP72VAR

POZDRAWIAM maxxx00126 :D :D

JEŚLI POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Dobra mam dla was rozwiązanie problemu z odpalaniem a więc tak.Zmieniacie zgodność dla plików cf patch , hgwc i hacka na win xp sp3.I działa Topic dopisz to rozwiązanie do tematu jak by ktoś miał taki problem i liczne na +

Opublikowano

Dobra mam dla was rozwiązanie problemu z odpalaniem a więc tak.Zmieniacie zgodność dla plików cf patch , hgwc i hacka na win xp sp3.I działa Topic dopisz to rozwiązanie do tematu jak by ktoś miał taki problem i liczne na +

niekoniecznie,mam 7 64 i zainstalowane wszystkie dodatki których wymagają wszystkie tego typu programy i w moim przypadku wystarczy dodać wyjątek do antywira czy to exe czy coś innego uruchomić jako admin (tu raczej tylko 7)i wszystko działa jak należy,ale większość nie doczytuje że trzeba wiele innych bibliotek doinstalować dla poprawnego działania.

sorki że jeden pod drugim

Opublikowano

Hmmm.o tym haku powiem tak jest zarabisty,wgl jest dużo broni do zmienienia za m16 i ma nowe fajne funkcje;),tylko ze FPS-y mi spadaja z 120 na 13-20,wiec nie zabardzo da sie grac,ale fajny.;DDD

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

Kurde robie to co jest na yt tut jak to odpalic ale mi nie działa robie tak

1.Właczam czita

2.Klikam OK

3.Właczam crossa bez bybassa normalnie

4.Czekam aż pokarze się ekran logowania wyskakuje mi to okienko czita chowam je insertem

5.Tu nie zabardzo wiem co zrobic jak wejde w servery i sa roomy to co mam kliknac home odrazu czy czekac na hack tools has ben detected?? bo jak czekam tonic mi nie wyskakuje tylko odrazu mnie wywala do menu czekam na szybką i konkretną odpowiedz

Opublikowano

Kurde robie to co jest na yt tut jak to odpalic ale mi nie działa robie tak

1.Właczam czita

2.Klikam OK

3.Właczam crossa bez bybassa normalnie

4.Czekam aż pokarze się ekran logowania wyskakuje mi to okienko czita chowam je insertem

5.Tu nie zabardzo wiem co zrobic jak wejde w servery i sa roomy to co mam kliknac home odrazu czy czekac na hack tools has ben detected?? bo jak czekam tonic mi nie wyskakuje tylko odrazu mnie wywala do menu czekam na szybką i konkretną odpowiedz

W tej wersji nie trzeba czekać bo i tak nic nie wyskoczy w chodz normalnie na serwer i graj :D

Opublikowano

Mam problem gdy włącza mi się cf to mi pisze could not inject dll co jest ? pomocy dam + za pomoc

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

@up Twoje konto zostalo stworzone po 3 sierpnia, czyli po newsie ze w polsce nie mozna zrobic konta.

@3up dll jest to samo co do wersji v2. pobierz hacka z tej wersji potem zamien Overkiller.net v2 na Ovellkiller.net v3 ((w tym temacie))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki problem, otóż gdy pobrałem wszystkie potrzebne programy, zainstalowałem je, oprócz jednego "vcredist_x64". Gdy próbuję go zainstalować wyskakuje mi error, a gdy próbuję zainstalować vc_red wyskakuje mi jakiś tekst "Ten pakiet nie jest obsługiwany przez procesor tego typu. Skontaktuj się z producentem aplikacji" . Próbowałem odpalić hacka i crossa bez tego programu, ale gdy pokazuje się obraz i czekam na pojawienia się okna pasów, gra nagle wyłącza się ..

Bardzo proszę o pomoc . Oczywiście +

EDIT: Literówka

najs2kopia.png

Opublikowano

Ooooh que ver si es digno de atención.

PS@ Bue nie działa mi sprawdzę za 3 dni jak już będę w domciu xD

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...