Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Out Of memory

4everdemon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

NIe zadawac glupich pytan najpierw przeczytajcie!!

CO jakis czas[ kilka razy dziennie podczas gry ] combat crashuje do pulpitu z komunikatem systemowym OUT OF MEMORY .

mam 4gb ddr3 procek phenom 550 3.2ghz engt240 ddr5 .

Kosci ramu sprawdzane bez uszkodzonych sektorow MemTest'em Reinstalka Gry ,Systemu byla.

[WIN7 64bit licencja orginalna wszystkie upy zainstalowane ] stery najnowsze odinstalowywane i instalowane ponownie [ kasowane z systemu recznie pliki nvidia ]

czysta instalacja ! BLad jest bardzo dziwny gdyz karta grzeje sie do 56* uzycie ramu 69 % procek ledwo do 40 dojezdza.

Ma ktos pomysl ??

Ps problem byl przed patchem! i po !

NIe zadawac glupich pytan najpierw przeczytajcie!!

Edytowane przez 4everdemon
Opublikowano (edytowane)

Za dużo gra ci zużywa ..

Załącz grę przez Game Booster

To zmniejsza laggi i mniej zżera

czlowieku oc zym Ty do mnie piszesz ?? Jakie lagi ?? Full detale zero scin ,chcesz nabijac posty to idz gdzie indziej bo szukam sensowanego powodu czemu sie tak dzieje a nie co zrobic nie znajac przyczyny

aaa I ten game bosteer nic nie dal sprawdzilem zeby wiecej nie pisali tego typu odp

Opublikowano

wejdz w menu start w wyszukiwarce wpisz uruchom potem tam wpisz msconfig zakładka uruchamianie i to czego nie używasz przy starcie systemu coś ci pamięć ram zżera jest jeszcze jeden sposób uruchom ca zminimalizuj crtl+alt+del menedżer zadań procesy i masz nazwa \ zuzycie procesora \ złużycie pamięci ram zrób screen a i w klej go tutaj ps ten program do testowania to lipa tez mi pokazywał ze jest wszystko w porządku a komputer co raz crash-ował przez blue screen zmieniłem wszystkie kości i przestało

Opublikowano

A z innymi grami też tak się dzieje ??

Jeżeli tak , do zobacz bo może taśma pin nie pasować.

Ale wątpie.

...

Masz jakieś haxy an kompie ?

Usuń

.....

W zasadzie nie wiem...

Gra dużo ci żre.

I tyle , zmniejsz obciążenie kompa.

To bd mniej ciągneło

Opublikowano

"karta grzeje sie do 56* uzycie ramu 69 % procek ledwo do 40 dojezdza" tak powinno chodzić..Karta graficzna na spoczynku ma 50

"Za dużo gra ci zużywa ..

To zmniejsza laggi i mniej zżera "-haha jak on ma na grafice 56 stopni to mu komp nie wydala?haha(procek pewnie z seri intel core 5:))

I nie mówcie że gra dużo "żre" bo nie prawda

Ja mam czasami taki komunikat i leje na to..

Jak mam laga to mnie wywala i to się pokazuje olej to..

Opublikowano

"karta grzeje sie do 56* uzycie ramu 69 % procek ledwo do 40 dojezdza" tak powinno chodzić..Karta graficzna na spoczynku ma 50

"Za dużo gra ci zużywa ..

To zmniejsza laggi i mniej zżera "-haha jak on ma na grafice 56 stopni to mu komp nie wydala?haha(procek pewnie z seri intel core 5:))

I nie mówcie że gra dużo "żre" bo nie prawda

Ja mam czasami taki komunikat i leje na to..

Jak mam laga to mnie wywala i to się pokazuje olej to..

Mowisz ze nie ogarne tego ?? kurde no wolalbym zeby mnie wywalalo :D a jeszcze mam takie drobne spostrzezenie , jedna z kosci byla uszkodzona wymienilem ja , i buuu Nagle Prototype Crysis 1 2 BC2 itp zaczely lagowac O-0 na min wymaganiach roz 800x600 nie wiem co sie dzieje :D:D mozliwe ze cos z karta ?? tylko smart doctor asusa zapodaje ze niiby Grafa OK o.O chyba zrobie znowu full czyszczenie dam nowy system i moze wtedy bedzie ponownie normlanie wszystko dzialac :D [ aa zapomnialem dodac ze ten problem z crashami byl w kazdej grze!! od samego poczatku na kazdym windowsie [MSDNA] 64 czy 32 86 wszystko kraszowalo [ walnieta kosc] ale po wymianie mialo sie skonczyc xD Moza druga tez oddam na gwarancje bo calego kompa to szkoda B)

Temat do zamkniecia bo i tak nikt nic nie wymysli ;)

Opublikowano

Oddaj już całego kompa niech zobaczą co jest nie tak.

A co do crashy Stery czy się zgadzają ??

Karta się nie gryzie z płytą główną ?/

Musi być przyczyna

Opublikowano

Oddaj już całego kompa niech zobaczą co jest nie tak.

A co do crashy Stery czy się zgadzają ??

Karta się nie gryzie z płytą główną ?/

Musi być przyczyna

WIesz czy sie nie gryzie hmmm PLyta MSI GF615m-P33 wiec nie powinna ale moge sie mylic .

Dlacz szczegolnie upartych :

post-11088-0-61644000-1313139085_thumb.gif

Opublikowano (edytowane)

@Up

mam 4gb ddr3 procek phenom 550 3.2ghz engt240 ddr5 .

Ale teraz bd 3 , bo jedna poszła.

No nic takiego złego nie widze w twym komputerze.

Żeby to się tyrało.

Zobacz czy taśma się zgadza z ramami.

Bo mogła też pójść.

(NAJLEPIEJ DAJ DO SERWISU )

JAK CI ZALEŻY NA TYM KOMPIE.

CZY MASZ JAKIEŚ HACKI NA KOMPUTERZE ?

Mody Stare ?

Edytowane przez ZłyBukasyn
Opublikowano (edytowane)

@Up

Ale teraz bd 3 , bo jedna poszła.

No nic takiego złego nie widze w twym komputerze.

Żeby to się tyrało.

Zobacz czy taśma się zgadza z ramami.

Bo mogła też pójść.

(NAJLEPIEJ DAJ DO SERWISU )

JAK CI ZALEŻY NA TYM KOMPIE.

CZY MASZ JAKIEŚ HACKI NA KOMPUTERZE ?

Mody Stare ?

czysciutki od virkow spy itp itd bede musial go oddac ale na ram czekalem polotra miesiaca to juz sie boje ile bedzie trwalo sprawdzenie i wymiana calej plyty jesli to jej wina :/ kiedys prubowalem z kazda koscia czyli wyjmowalem jedna i sprawdzalem i wszystko bylo OK bez uszkodzonej ,ale teraz tak mysle moze slot jest walniety na plycie :D kosci 2 razy 2gb ddr2

CLOSED

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...