Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wrota A, B, G, D

Flax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś "nielegalny" sposób na wrota? Nie chce mi sie kręcić mk w gammie :(, proszę o pomoc, wiem że są gracze którzy robią wrota odpałatnie, ale to nie wchodzi w rachubę :)

Flax - Zbieram +

Flax - 16 lvl

Flax - Goliath

Flax - pl2

Flax - Fe

Flax - Używam WP

Flax - Biobot 2.2.0

22275.gif

33876.png

26422yx3.png

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano (edytowane)

spróbuj wartoola , nie probowałem po najnowszej aktualizacji, ale tydzien wczesniej na dwóch kontach ominął mi sibelonity w alfach

ewentualnie jak @up kup Kbota u ruskich, albo biobotem rób, tylko musisz go pilnować, jakby za mocno obrywał to uciekać po mapie :)

Edytowane przez patricok
Opublikowano

biobotem nie radze bo on lata strasznie blisko mobow i gdy jest ich wiecej badz sa szybsze poprostu pada

ale ja go uzywam do dev i sibów probowalem krychy w becie ale nie dal rady

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

Najlepszy jest podobno Biobot2.2.0 on ciąga alieny po całej mapie, tyle ze Bioboty już nie działają :D a IBota to szkoda pieniędzy :) Sam bym wolał zrobić i zaoszczedzić te 60 zł.

Flax - Zbieram +

Flax - 16 lvl

Flax - Goliath

Flax - pl2

Flax - Fe

Flax - Używam WP

Flax - Biobot 2.2.0

22275.gif

33876.png

26422yx3.png

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

bioboty działają, 2.2.0 śmiga aż miło, wczoraj calą betę nim zrobiłem :) więc polecam biobota 2.2.0 i funkcję DRAG , wystarczy poszukać na forum, to nie boli

Mam Biobota 2.2.0 kopiuje MD5 i wyskakuje Faliled Adress to get space map.

Flax - Zbieram +

Flax - 16 lvl

Flax - Goliath

Flax - pl2

Flax - Fe

Flax - Używam WP

Flax - Biobot 2.2.0

22275.gif

33876.png

26422yx3.png

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano
Najlepszy jest podobno Biobot2.2.0

Podobno to miał być koniec świata i nic z tego nie wyszło.. Biobot może possać Kbotowi.. wydajesz 1x 60zł i masz spokój na lata..

ref

Opublikowano

@ Flax ściągnij nową dll ze strony biologa, albo całego bota z wstawki szymona, chyba wrzucił tą dllkę do swojego upa

@TemiFlu ustaw repair 1%, kill npc, circle npc, zaznacz ammo i alieny jakie masz we wrotach , poźniej w settings 'not to kill' i 'drag' i powinien zrobić wrota, chyba że latasz pchełką bez dronów i w gamme go rzucisz :P

@Jinx2x może kiedyś tak było , teraz bioLog zrobił kawał dobrej roboty, i Kbot nie jest już tak daleko przed biobotem jak kiedyś , wiec lepiej nie mów o rzeczach o których nie masz pojęcia

Opublikowano

@up co wypowiedzi Jinx2x. Kiedyś to może tak było , zeczywiscie , ale teraz jest naprawde fajny. Lubie go za to że umie urzywać EMP i ish , czego niestety K nie umie.(nie ma takiej opcji wbudowanej ;p)

Opublikowano (edytowane)

Biolog zrobił postępy ??? Jak bany się za niego sypały tak będą się sypać.. wole nie mieć żadnych dodatkowych opcji, a bezpiecznego bota niż zabaweczkę co wszystko potrafi ale po paru dniach ban..

bioLog zrobił kawał dobrej roboty, i Kbot nie jest już tak daleko przed biobotem jak kiedyś
Ale dalej jednak jest przed biobotem.. + policz ile jest tematów na dorum o tym że biobot nie działa a ile takich o Ibot/Kbot.. Edytowane przez Jinx2x

ref

Opublikowano

@up tyle tematów jest bo na forum jest dużo nowych userów którzy najpierw piszą później czytają co było napisane wcześniej. wystarczyłby jeden temat bo chodzilo tylko o jedną rzecz - niemożność zalogowania się i konieczność logowania przez SID, zresztą jest to już poprawione, a o Kbot/Ibot też jest parę tematów że nie działają i wcale nie dotyczą jednej opcji jak w przypadku Biobota tylko kilku :P więc Biobot górą w tym wypadku, nie wyszło ci porównanie :P

Opublikowano

Kbot jest może i lepszy ale za 60zł masz 1 konto z GG, pozniej za 2$(u resellera) na zmianę uid. I kbot daje rade ale

za 0,00zł w biobocie masz GG na każde konto i nie radze zbierać boxow(po 1h dziennie max) bo leca bany.

Ja latałem na x-6 biobotem i gralo xD 0 bana, skrzyneczki też trochę zbierał ale naprawdę krótko i w GG tez sie sprawdzał jak trzeba było.

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA