Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer w Combat Arms?

Flinn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj rano logując się do Combata zauważyłem dziwną rzecz, a mianowicie pojawił się nowy serwer, a na dodatek nie ma Daily Jobs!

wtfcl.jpg

Też tak macie, czy tylko u mnie cos sie zbugowalo

DOWN

Uff, to dobrze, juz myslalem ze jakiegos wirusa zlapalem :) .

Edytowane przez Flinn
Opublikowano (edytowane)

luld ?

czyżby Nexon wybierał się na GamesCom ? :D

Targi GamesCom 2011 odbędą się w dniach 17-21 sierpnia 2011 roku.

łat de fak ?

@edit.

Nexon Europe to present the two Action MMORPG games at this year’s Gamescom: Vindictus and Combat Arms. The former title is a sequel to Mabinogi and the later one is similar to Ghost Recon Online and Blacklight Retribution.

Źródło.

http://www.dotmmo.com/nexon-presents-the-action-mmorpg-vindictus-and-combat-arms-at-gamescom-2011-3253.html

czyli na tym serwie nie będzie dane nam pograć ;) będzie on służył do prezentacji na GamesCon'ie

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

Hah a by było śmiesznie jakby hackera nigdy nie zbaili i by ciorał na telekillu cąły czas i by tam sobie wszedł w czasie prezentacji ha ha ha

No ćóż serwer nie dla nas to sprawa wyjaśniona

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

no nie wiem czy było by to takie śmieszne, bo jeśli na światowej sławy prezentacji pokażą że mają słabe zabezpieczenia, to każdy ich tam wyśmieje, i może dojść do tego że Nexon się wkurwi i wyjebie się na CA EU.

Opublikowano

no nie wiem czy było by to takie śmieszne, bo jeśli na światowej sławy prezentacji pokażą że mają słabe zabezpieczenia, to każdy ich tam wyśmieje, i może dojść do tego że Nexon się wkurwi i wyjebie się na CA EU.

nom dobra ale jednak i tak by było śmiesznie :P

tak ogólnie to nie odbiegamy jednak od tematu niby trochę o tym ale sprawa wyjaśniona

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

Jeśli to rzeczywiście ma być serwer specjalnie na GamesCom, to pewnie dali takie k/d żeby nie dało się tam wejść :) .

Opublikowano (edytowane)

Zavetti ty jesteś głupi czy tylko tak udajesz ??

1)Zwróciłem uwagę pisząc to het het postem nad twoim

2)Lenart już wszystko wyjaśnił

///3) Nie czytam wszystkich postów. Mam ciekawsze rzeczy na głowie niż analizowanie każdego posta 10 razy. Zamykam

Zavetti

Edytowane przez Zavetti

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...