Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Kickami

heavy600

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawsze gdy zaczynam expic i zabije 10- 15 grupek to mnie wywala , tylko ja tak mam ?????? plss odpiszcie

Woj Mental YT2 JINNO<3 nick Rul3r 75 lvl

SILNE P

DUCHOWE P

WALNIECIE P

TAPNIECIE P

UDERZENIE MIECZA 2PKT

Opublikowano

Nie martw się ja nie mogę wyjść spod magazynu xD A w zasadzie nie mogłem xD Zanim odszedłem zajęło mi to ok.45 min xD Non stop wywala ;/

:*

Opublikowano

Mam to samo i mam pytanie czy wy też tak macie ze macie big laggi ze jak np. cos uzywacie to dziala to za 40 sec albo jak bijecie potworka to odejmuje mu obrazenia dopiero za 30 sec??

PS.Mam neta 2mb ;s

Jestem Hardcorem! xD

Opublikowano

ja tez tak mam do Miasta wejs ledwie wchodze nauczylem sie zeby nie konczyc grac kolo dozorcy bo potem nie weyjde mam 2gb rama neta 2mb a wywala mnie co 10 min expic nie moge ;/

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

A ja mam tak : wbije sabie lvl :kick xD wchodze spowrotem znowu wbije lvl i : kick xD

i jeszcze cos bije sobie spokojnie i elegancko metka na 75lvl i zostaje mu minimum paska zycia i nagle kick xD i itemki z metka przepadly xD

Opublikowano

jak Longjuyt2 ma tyle chętnych to powinni zrobić chociaż 2 CH to powino mniejszyć lagi o połowe

Opublikowano
zawsze gdy zaczynam expic i zabije 10- 15 grupek to mnie wywala , tylko ja tak mam ?????? plss odpiszcie

Jak grasz na SH to wyrzuca... a jak nie to nic nie pomożesz... jedyne ratunku jest w cFosSpeed i ustawić tam ze metin2.bin używa na maxa neta... to mi pomaga

dla mnie YT2 to juz zepsuty serwer...

Opublikowano

UP jak ty to robisz z tym cFosSpeed bo patrzylem i nie moge znaleźć tej opcji

Nick na all privach to Wymiatacz albo PlaX

zloty967.png

Opublikowano
UP jak ty to robisz z tym cFosSpeed bo patrzylem i nie moge znaleźć tej opcji

tez wlasnie nie moge znalezc

Woj Mental YT2 JINNO<3 nick Rul3r 75 lvl

SILNE P

DUCHOWE P

WALNIECIE P