Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który design jest najlepszy ?

mental2322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Solace , Diminisher , Spectrum , Sentinel , Venom. Który desing jest najlepszy na wyloty na obce gale i na mapki bitewne ?

Edytowane przez mental2322
Opublikowano

po pierwsze to jest forum o cheatach wiec zaraz sekhmet ten temat zamknie

po drugie prefixxy

po trzecie to zalezy od stylu gry

po czwarte ja bym patrzyl raczej na to 5% wiecej ataku bo umiejetnosci uyzyjesz raz na 2 godziny wiec... ja osobiccie hightech potem jeszcze kilka pp i bede bocil dimishera po raz ze ma fajny look dwa ze ma fajny skill i mi 5% dmg bardziej odpowiada niz oslona a venom odpada potem mi sie podoba solace i spectrum natomist na reszte szkoda uridium

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

@up po piąte zesraj sie !!.

Wszystkie są dobre , najlepsze te co 5%dmg. A poza tym jak bocisz to nie szkoda uri....

sam sie nie zesraj sprobuj cos zestrzelic kiedy nie masz napedow madralo spruboj cos zestrzelic gdy ktos ma empa i spruboj nie pisac glupot

uri szkoda bo mozesz cos za to innego zrobic np.wrota

97v7z7.jpg

Opublikowano

E tam , mi uri nie szkoda. Jak masz dedyka to ktory chodzi 24/7h to uwierz mi , uri naprawde nieszkoda. bo Design z to ok 1 dzień boxow a jak sa summer boxy + podwajacz wystarczy 19godzin.

Opublikowano

E tam , mi uri nie szkoda. Jak masz dedyka to ktory chodzi 24/7h to uwierz mi , uri naprawde nieszkoda. bo Design z to ok 1 dzień boxow a jak sa summer boxy + podwajacz wystarczy 19godzin.

no wiesz jak sie ma biobota 2,5-3k max na godzine to szkoda :P ale jak tak to rzeczywiscie :P

97v7z7.jpg

Opublikowano

Ja myslalem nad Solace i Diminisherem.

Akurat diminisher najbrzydszy wg mnie jest, to bardziej mi się przyda niż Venom, który jest dobry tylko na pvp (na pościgi już nie).

Solace mi się o wiele bardziej podoba, z tym że, ma 10% do osłon. Gdyby miał 5% do ataku, wziąłbym go, bo praktycznie odnowienie hp wszystkim osobom z grupy = wylot 2x dluzszy. Jak dla mnie najlepsza umiejetnosc.

=

Bierz Diminishera

Opublikowano (edytowane)

Jakby wygląd miał jakiekolwiek znaczenie... Moim zdaniem najlepszy jest Sentinel i Solace. Jednak to zależy tylko i wyłącznie od naszych upodobań. Najlepiej kupić wszystko, na kbocie to ledwie kilka/kilkanaście dni.

UP> Fest im odnowisz... 70k hp gdy bije kogoś 2-3 gole to przedłużenie męki o sekunde.

Edytowane przez Solkert

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Jakby wygląd miał jakiekolwiek znaczenie... Moim zdaniem najlepszy jest Sentinel i Solace. Jednak to zależy tylko i wyłącznie od naszych upodobań. Najlepiej kupić wszystko, na kbocie to ledwie kilka/kilkanaście dni.

UP> Fest im odnowisz... 70k hp gdy bije kogoś 2-3 gole to przedłużenie męki o sekunde.

Moim zdaniem...

Każdy ma swoje zdanie i to co wybierze przyda mu się do tego co lubi robić...

Jakby każdy miał pisać swoje zdanie zrobiłby się spam.

Odsyłam Cię do przeglądu designów na oficjalnym forum zobacz jakie mają umiejętności i wybierz sam.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...