Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pż na minusie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem na serwerze prywatnym Pandoramt2. Po przeteleportowaniu sie obojetnie gdzie poprzez pierścień teleportacji mam -30k pż.

Proszę o szybką pomoc!!!HELP!!!

Opublikowano

To są bugi bodajże zależne od serwera... ktoś stworzył żeby nie było tego bugu (Wojtek chyba lub kamer nie pamiętam) poszukajcie se na mpcforum

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Mam to samo ;)

Miałem kiedyś poszukać na necie.

Może to przez Kamer Mod'a też używasz ?

Ja gram na cliencie gry ściągnietego ze strony prywatnej serwera.

Opublikowano

Jak masz powyżej 30k hp to przy teleporcie będziesz miał na - ponieważ jest bug.

Przed teleportem wystarczy zdjąć eq aby np mieć 20k hp lub mniej i wtedy nie będziesz miał na -

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jest to bug po stronie serwera.

Czyli nic z tym nie zrobisz, możesz jedynie ściągnąć eq jak się teleportujesz :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

to nie przez kamer moda .. tak jest gdy masz powyzej iles tam pz. pewnie sie teleportowałes jak np byłes na dedzie lub nie miałes całego hp . a spróbuj bez zbroji sie teleportowac . :D

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Masz więcej PŻ +35k pewnie i dlatego masz -30k hp zawsze... ;) To nie żadny bug pewnie to Cie bardzo denerwuje bo mnie też to denerwowało ;d

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Norma jak grałem na XenoXMT2 i miałem 80k hp i jak się teleportowałem to miałem -80k . Pytałem się GM-A na serwie i mówił, że to jest prawdopodobnie taki bug .

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Najlepiej przed teleportem zdjąć całe eq. Jeżeli masz więcej niż 35k hp chyba to ci się robi na minusie:/ trudno takie już są serwery

Jebnij Plusem +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...