Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AquaLand

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak...

1. Usunąć czas w dt. (Dwa razy szedłem i dwa razy się zbugował na kowalu)

2. zmienić bonusy. tzn dać takie jak na plu są. Tutaj można włożyć tyle % do pż, że ja wpkiem (100lvl) bijąc metka na 130 poziom mam cały czas full hp.

3. exp leci za szybko. Na szponach w V2 bijąc solo exp leci dobrze tak do 80 ale wystarczy zrobić pt i już można spokojnie w kilkanaście minut wbić 110.

4. z metków na FramMapie z broni lecą tylko bojowe

5. kd +6 nie da się włożyć.

6. lagi oczywiscie:)

7. na FarmMapie moim zdaniem, metki respią się chyba zbyt często:) nie ma żadnej rywalizacji o nie, a chyba o to chodzi.

Oceniając serwer stwierdzam, że jest bardzo łatwy, za łatwy. Każdy może tutaj w jakieś 3h dorobić się pro eq i lvla.

Ogólnie rzecz ujmując jedynym sensownym wyjściem wydaje się reset kont i zrobienie porządnego dedyka. Oczywiście to tylko moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No więc tak...

1. Usunąć czas w dt. (Dwa razy szedłem i dwa razy się zbugował na kowalu)

2. zmienić bonusy. tzn dać takie jak na plu są. Tutaj można włożyć tyle % do pż, że ja wpkiem (100lvl) bijąc metka na 130 poziom mam cały czas full hp.

3. exp leci za szybko. Na szponach w V2 bijąc solo exp leci dobrze tak do 80 ale wystarczy zrobić pt i już można spokojnie w kilkanaście minut wbić 110.

4. z metków na FramMapie z broni lecą tylko bojowe

5. kd +6 nie da się włożyć.

6. lagi oczywiscie:)

7. na FarmMapie moim zdaniem, metki respią się chyba zbyt często:) nie ma żadnej rywalizacji o nie, a chyba o to chodzi.

Oceniając serwer stwierdzam, że jest bardzo łatwy, za łatwy. Każdy może tutaj w jakieś 3h dorobić się pro eq i lvla.

Ogólnie rzecz ujmując jedynym sensownym wyjściem wydaje się reset kont i zrobienie porządnego dedyka. Oczywiście to tylko moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać.

Pozdrawiam

Zgadzam się

Dajcie mniejszy exp żeby można było się pomęczyć, aby ten server nie był serwerem na 1dzień czy kilka godzin

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...