Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]EpiconMT2

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BOOOo się pomylił i nie wrzucił tego co trzeba... Nie można już spamować. Proszę o Cierpliwość ;dd

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

To poczekajcie na CLIENTA i nie będzie żadnej rzeźby :> ^^ ajjj te pionki nie rozumią ;> pzdr dla kumatych

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

no tak tylko skoro launcher nie działa to client powinien zostac wypuszczony przed startem a nie w trakcie kiedy serwer jest już odpalony ';]

ouve5v.png
Opublikowano

Powie mi ktoś co za różnica czy serwer bd on już czy nie, jak i tak NIKT nie może wbić bez clienta...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

@up

Niestety się mylisz . Będzie trzeba używać launchera . A po starcie jakieś 30 -1 h będzie client . Niestety na noc zostawiłem laptop i client mi się nie wrzucił . Nie znam przyczyny , ale gniewać się chyba nie będziecie ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

JA WAM MÓWIE WGRAC LUNCHERA DO TAKIEGO METKA GDZIE BYL KIEDYS PL I WGRYWALISCIE LUNCHERA INNEGO METKA I BD DZIALAC :>

Zbieram +

Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz

Gnoje pierdolone usuneli mi avka -.- " a mialem takie zajebiste cyce :(

Opublikowano

wlasnie...nie bede specjalnie sciagal metka PL, żeby wgrać launchera. pewnie mi powiecie, że nie mam grać. ale po chuj mam sciagac skoro client innego serwera też jest ok...trzeba dobre pliki dac tylko =)

ouve5v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...