Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newlongju

Teinna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jesli mogl by mi ktos to przetlumaczyc byl bym wdzieczny lub powiedziec o co w tym chodzi. Gdy sie loguje wpisuje id i haslo klikam zeby sie zalogowac i wyskakuje mi blad domyslam sie ze moglem dostac bana ale wole sie upewnic. Za kazda pomoc daje 5. http://w504.wrzuta.pl/obraz/4IKobMhyEb6/bez_tytulu

@edit jak ktos bedzie wiedzial cos wiecej w tym temacie to prosze o pilny kontak. Jak ktos sobie bardziej radzi z chinskim to prosil bym o napisanie do GMa tego serva.

@edit2 http://translate.google.pl/translate?js=n&...history_state0= to dodal MRCybuch dzisiaj wiec raczej o to tu chodzi.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

Był już o tym temat konta na newlongju zostały zbanowane albo tymczasowo jakby zawieszone. Nikt nie jest tego pewien ; )

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

mam ten sam problem ;/ ale chodzi tu chyba o nl.

Nie wiem czemu ale moim kolegą działają konta a ja nic szczególnego nie zrobiłem ;/

Opublikowano

Najlepiej Clubmt2 jedynie trzeba siedziec cicho i do nikogo nic nie pisac ...

immfe.jpg

..†..†..†..

Ave Black Me†al

Me†al er livet mitt !!!

..†..†..†..

Opublikowano

Z tego co ja sie dowiedzialem to serv jest narazie off i wszystkim dali bany. Musza cos tam poprawic. I znowu wlacza. Ale niewiadomo czy beda wpuszac europejczykow(czyli nas tez). Narazie trzeba czekac.;/

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

Wie ktos cos na teman newlongju? Prosze pisac w tym temacie albo na pw. Za nowe info daje 5.

halibel000001dk3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...