Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z Kbot 5.08

mental2322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niemożna przeskakiwać przez mapki , zbierra tylko 2k uri a zbierał miimum 3k urki na 1h. Niemożna kierować statku . Poprostu bug, na bugu. Wie może ksoś ja to zmienić. A i dodam, wcześniej bła aktualizacja, ale downa niedali ani nic sie nie zmieniło

Opublikowano

Niedługo wejdzie nowa wersja kbota 5.09

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Hm... ja nic takiego nie mam.

Jak przeskakiwać przez mapki ? że bot nie przeskakuje bo wybraniu tej opjci czy jak ?

Co do zbierania uri , czasem poprostu tak ma. Raz zbierze 2k , a raz potrafi nawet 3,5k.

Ale ponoć ostatnio wszytkim jakoś mało energi zbiera ... hm mi też.

Opublikowano

Tu nie ma co poprawiać, bot zbiera jak zbierał.. winą może być tylko duża liczba botuserów na jednej mapie, albo BP zmiejszył wartość uri w skrzynkach (tzn. uri nie trafia się tak często)

ref

Opublikowano

W 10h 40k tylko uri. Mam nadzieję, że to poprawią.

NIEEE BŁAGAM NIE POPRAWIAJCIE TEGO . Koles. Jakby mi tyle zbieral , to bym z radosci skakal przed monitorem . -.-

Obecnie.

2k uri na godzine

W 46 godzin uzbieral 96k uri.

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu ale kilku kumplom postawiłem kbot'a na lapku (licencja testowa a bot włączony 5 dni).

Mam teraz w Kbot CC 27 id statków. Da się to jakoś wywalić? Jakiś plik rejestru w którym to się zapisuję?

Troszkę badziewnie to wygląda i strasznie razi w oczy, poza tym utro kupuję licencję na jedno konto, i chciałbym żeby tylko to konto było na liście

headerlogoc.png

Opublikowano

Kolego UP te licencje powinny zniknąć po update. Sam ich nie wywalisz bo pobierane są z serwera Kbota

imetin_logo.png

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu ale kilku kumplom postawiłem kbot'a na lapku (licencja testowa a bot włączony 5 dni).

Mam teraz w Kbot CC 27 id statków. Da się to jakoś wywalić? Jakiś plik rejestru w którym to się zapisuję?

Troszkę badziewnie to wygląda i strasznie razi w oczy, poza tym utro kupuję licencję na jedno konto, i chciałbym żeby tylko to konto było na liście

Zrób nowego jabbera, zaloguj się na konto na, którym chcesz kupić licencje i po sprawie.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Hmmm mi zbiera normlanie : D W ciągu około 10h 37k urki + 300 energii o co wam chodzi ? :P Normalnie przeskakuje przez mapki. Wydziwiacie ludzie :D

Opublikowano

NIEEE BŁAGAM NIE POPRAWIAJCIE TEGO . Koles. Jakby mi tyle zbieral , to bym z radosci skakal przed monitorem . -.-

Obecnie.

2k uri na godzine

W 46 godzin uzbieral 96k uri.

Ale ja mam podwajacz <_<

Opublikowano

nosz kurwa jego mać o co tutaj chodzi??? jak go biją to nawet nie raczy uciekac a przez 13h zebrał mi ok 20k uri!!!!!!!!załamka

Jest nowa wersja 5.10 ciekawe czy na tej będzie lepiej

Opublikowano

Skad pobrac 5.10 bo na kbotgg.pl ani na kbotig.com nie ma :/ a jak mi chce kbot 5.08 pobierac wyskakuje okienko i pisze downloading... i zaraz znika

Jeśli chcę sie zalogować pisze " Twoja wersja jest nieaktualna zaktualizuj" cos w tym stylu

Opublikowano

Skad pobrac 5.10 bo na kbotgg.pl ani na kbotig.com nie ma :/ a jak mi chce kbot 5.08 pobierac wyskakuje okienko i pisze downloading... i zaraz znika

Jeśli chcę sie zalogować pisze " Twoja wersja jest nieaktualna zaktualizuj" cos w tym stylu

Mam to samo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...