Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lwi+6 sr 38 vs Lwi+8 sr 29 :)

klimuszko65

^^  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym bede wiecej bil ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób lwi na +7 i jedziesz :D

No no zeby biala perla byla tansza to bym zrobil ... Na Onyksie (s8) krwawe i niebieskie chodza jakos po 700-900 kk a biala z 3 kamole :f (chociaz kamol stanial do z 1 kkk do 600 kk)

Opublikowano

co to za problem sprawdzić hm ? np możesz na metku jakimś spr czym więcej bijesz ;)

No no zeby biala perla byla tansza to bym zrobil ... Na Onyksie (s8) krwawe i niebieskie chodza jakos po 700-900 kk a biala z 3 kamole :f (chociaz kamol stanial do z 1 kkk do 600 kk)

Jak cie nie stać to idź na dt xD

2z8pw5g.jpg

Opublikowano

co ma do tego test budowa /skile/biolog to sie liczy ... zalezy czy masz full sile bez wit np czy masz full wit.. np mialem full wit walilem po 800 z fmsa a teraz zmienilem na full sile i wale 1k + ... po matowych

76561198017353072.png
Opublikowano

co ma do tego test budowa /skile/biolog to sie liczy ... zalezy czy masz full sile bez wit np czy masz full wit.. np mialem full wit walilem po 800 z fmsa a teraz zmienilem na full sile i wale 1k + ... po matowych

olezanka miala 10 sily wiecej niz ja :P biolog napewno po konarach ja przed ale to i tak nic nie daje :P i wgl jakie to ma znaczenie ? ona walila ze skillami P o 40 wiecej zalozmy tam z z 1040 dmg a ja bez skilli P tez bede mial roznice 40 -.- tyle ze mniejsza bo nie mam czarowanego na P.

Wiec tutaj biolog i skille maja wynik tylko na dmg a nie na roznice :P nie wiem czy wiesz o co mi chodzi :D

Opublikowano

Z ostrzem P i zrobionym biologiem będzie lepszy lwi +6 40 sr.

Jednak najlepiej uzbierać na jakiś zatruty - nie oszukujmy się, lwi to śmieć, już bambusowy i skrzydła (na +9) mają większe dmg od niego.

Możesz zostawić lwi do zarobku zarobic sprzedać lwi i kupić trutę sr 30+ kd+4.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten lwi +6 jest lepszy, ma średnie o 9 większe. Jak masz Ostrze na g5+ to on lepszy. Na niższym ostrzu to ten +8.

Najlepiej to sprawdź na psach i zobacz z czego więcej walisz <_<

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ten lwi +6 jest lepszy, ma średnie o 9 większe. Jak masz Ostrze na g5+ to on lepszy. Na niższym ostrzu to ten +8.

Najlepiej to sprawdź na psach i zobacz z czego więcej walisz <_<

Chyba gosciu napisal ze widzial w sklepie tego +8 i nie wie czym bedzie wieksze dmg cisnal ... jesli chcesz sobie nabic posty to chociaz udawaj ze sie starasz..

Lwim +8 bedziesz wiecej bil.

Opublikowano

ulepsz tego +6 i będziesz zajebisty

Biala Perla ktora jest w chuy droga :f (4 kamole a niebieskie i krawe po 1 kd) ale moze sprobuje, zobacze co zrobie z tamtym (dt) :D

Opublikowano

Biala Perla ktora jest w chuy droga :f (4 kamole a niebieskie i krawe po 1 kd) ale moze sprobuje, zobacze co zrobie z tamtym (dt) :D

Jest razyko jest zabawa . Rób jak chcesz . Ale ja bym wolał zebyś selnął lwi +8 i zrobił ten do +8+9

Opublikowano

Jest razyko jest zabawa . Rób jak chcesz . Ale ja bym wolał zebyś selnął lwi +8 i zrobił ten do +8+9

Zobacze. moze na fb pojezdze troche ^^ mam narazie 2 postacie 30 lvl i 1 20 bodajze :P Ustawie tak zeby mi otwieral malze ^^

Opublikowano

Tym +6 będziesz bił o wiele więcej niż tym +8. Ale polecam wbić Ci go na +7 i dodać bony

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Rob w dt. Kto ryzykuje ten zyskuje.

eot

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...