Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grafiką. Dziwny występujący w metin2 i battlefield play4free.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam problem z grafiką GeForce 240GT, który występuje tylko w grze metin 2 i Battlefield play4free. Inne gry typu Assasin`s Creed lub Battlefield Bad Company 2 działają normalnie i nic się nie dzieje.Dzieje się także na odwrót do ss napisy mapa i inne akcesoria są zamazane a widzę to co widać na zielono. Wklejam ss z gry Battlefield P4F img10082011160518.png screen000cf.jpg

Uploaded with ImageShack.us. Proszę o pomoc. Dodam, że raczej to nie wina przegrzania karty, bo normalnie podczas używania przeglądarki i nie grania w nic ma 33- 36 stopni, a po 30 minutach gry w assasin`s creed jej temperatura to 44- 47 stopni magicalsnap201108101714.png

Temp. jest wyższa ponieważ włączone miałem włączony program graficzny.

. Gra battlefield play4free jest oryginalna.

Procesor: Pentium® Dual-Core CPU E5400 @2,70GHz

Ram:2,75GB

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 240 1GB

Edytowane przez gaasek
Opublikowano

Jeżeli występują tylko w tych 2 grach to może być coś z nimi nie tak... tak jak pisałeś pewnie przegrzewa się karta...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano (edytowane)

Dobra już sobie poradziłem wystarczy wcisnąć kombinacje klawiszy alt+tab i pomaga. Można zamknąć temat.

Edytowane przez gaasek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...