Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack O Kradziezy Kont

steven215

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc chcialem sie za pytac czy jest jakis hack ze wpisujesz nick gracza w metku np 67 lvl kogos i haslo ci pokazuje jesli jest to powiecie mi

delete by mount

Opublikowano

Hahahahaha.......Nie moge......Jezu, tacy jak autor tego tematu powinni miec stalego bana na ip xD.....Znajac zycie dziecko neostrady i ma zmienne ip xD............Nie ma czegos takiego i nigdy nie powstanie....Skad ma niby wiedziec ten " program " ile liter i liczb ma haslo ?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Dordo ja nie jestem lewy xD.....Wiem ze sa takie swinstwa, ktore moga wykrasc konta, ale nie ma czegos takiego ze wpisujesz serwer i nick i masz haslo xD........Przecie to logiczne ze nie ma czegos takie, ale zeby keylogger zadzialal musi byc wczesniej na kompie...

Edit@

Rych, keylogger, a program, ktory po nicku postaci wykrywa haslo to duza roznica.......Jak mozna skojarzyc keylogger, a ten wymyslony " hack " autora ?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

dordo co racja to racja,ale znowu sciagac nie musza wystarczy ze nieraz sie wejdzie na strone

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Dlaczego temat jest o wymyslonym hacku, dzieki ktoremu przy pomocy nicku mozemy wykrasc haslo, a gadamy o keloggerach ? xD

Kelogger to nie az tak straszne wiru ;] Nie sciagasz zadnyc yanghackow to nie ebdziesz ich mial ;p

Pomogę z matematyki, PW.

• Dodaj nową pozycję...