Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Raport o błędach

Madry12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż KidMod uznał w jednym temacie moje pytanie jako spam oraz odpowiedź jako spam jestem zmuszony napisać/opisać swój problem w nowym:

Mam problem. Kiedy loguje się dzisiaj na swoje konto na które dnia wczorajszego dostałem ostrzeżenie mam do przepisania kod CAPTCHA. Przepisuję kod i klikam przycisk OK. Wywala mnie na stronę główną. Kiedy loguję się ponownie na ten serwer znowu mam do przepisania kod CAPTCHA, przepisuję i znowu mnie wywala. Próbowałem już na kilku przeglądarkach. Czyściłem cache, cookie. Restartowałem router. I nic. Pisałem do supportu ale jako iż sytuacja w ekipie jest nie najlepsza raczej nie uzyskam odpowiedzi. Co poradzicie zrobić w tej sytuacji?

Opublikowano

Jedyne wyjście to czekać na odpowiedź. Spróbuj też zalogować się na inne konto. Chociaż ja nie dostałem ostrzeżenia nigdy, to wydaje mi się, że za 1 poziom jest 24h blokada, za 2 tydzień bodajże, może jeszcze ban Ci nie minął ?

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

No nie pozostaje ci nic innego jak czekać na odpowiedź od supportu ;/ Ale przy ostatnich wydarzeniach będzie ciężko.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano (edytowane)

Logowałem się już innym kontem na ten serwer. Blokada minęła (kod captacha pojawia po 24 h) ale w tym jest problem ze kodu nie moge przepisać.

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

Logowałem się już innym kontem na ten serwer. Blokada minęła (kod captacha pojawia po 24 h) ale w tym jest problem ze kodu nie moge przepisać.

Kliknij Close (Lub zamknij) ja miałem wersje amerykańską.

Zaloguj się od nowa i przepisz CAPTACHA powinno działać.