Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób na protegity na mapie bonusowej

hipek58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na to nie ma konkretnego sposobu , a kolega benq powiedział ci bardzo dobrze.

Vega FS + plus 16 osłonek w irkach + pare tys. x4 na sam początek bicia protkow.

Tylko zapomniał powiedzieć , że cały czas musisz zbierać boxy bo z nich x4 idzie

Opublikowano

Wystarczy, że do wp załączy zbieracza boxów i nie musi klikać tylko lata i leje ^^ Przynajmniej ja tak robię ;p

@offtop: Dostałem % za pytanie :D Kto tak umie??

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Vega, 2x boostery na osłonę, hp i dmg by się przydały, 2 fs. Jedna konfa sporo lf3, żeby mocno bić. Oczywiście seprom. Plus skrypt autolock i automatyczne zbieranie skrzynek. I musisz mieć pustą ładownię. Lecisz, skrypt zbiera x4 z boxów z którego lejesz proty zaznaczane autolockiem. Jeśli jesteś cierpliwy to może uda ci się ubić. To tak w teorii.

Opublikowano

Raczej gówno prawda. Chyba że ma jakąś nową opcję o której nie wiem. Ale jeśli nie, to niemożliwe. Jedynie może je zaznaczać, ty bijesz a one wtedy uciekają do rogów :rolleyes:

NIE MA ŻADNEJ DROGI "NA SKRÓTY". Musisz je ubić. Same nie znikną, po to są, żeby utrudnić.

Opublikowano

Po co je bić?

Wystarczy Vega FS na dwoch konfach oslonkowych + skrypt do zbierania boxow, empki stabilne itp. i mozna duzo uzbierac.

Maggdziu, chyba nigdy tam nie byłeś.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

a jaki jest bezpieczniejszy sposób ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

To jest bezpieczne ;p

A tak serio to napisałem przecież normalnie skoczysz 1 na 1000 razy CPU skokowego.

A przez WP można skakać dowoli ;p Tylko, że najlepiej w nocy, bo skrzynek jest mało w dzień(każdy skacze) I trzeba mieć kupony na skok.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

a jaka jest komenda na skok na tą mapę ? mógłby ktoś tutaj podać albo na pw ? :) będzie ++

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

Komendy nie dam ;p Kto szuka nie błądzi ^^

Z JestemHackiem szukaliśmy ją dwa dni. Więc wy możecie się zebrać w parę osób, użyć googli i znaleźć tą komendę -.-

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Komendy nie dam ;p Kto szuka nie błądzi ^^

Z JestemHackiem szukaliśmy ją dwa dni. Więc wy możecie się zebrać w parę osób, użyć googli i znaleźć tą komendę -.-

Kolejny tekst "Mam a nie dam" =.= .

@edit po epvp szukam juz dobre 2 godziny i nie znalazlem komendy a z googli to napewno sie dowiem X.x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hogwart... wpisz w googlach CLI darkorbit .... lub command line inreface darkorbit i masz mnóstwo wyników. Ja JestemHackiem potrafiliśmy znaleźć. wystarczy poszukać -.-

I tego buga nie znajdziesz u niemców , od razu mówię.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Hogwart... wpisz w googlach CLI darkorbit .... lub command line inreface darkorbit i masz mnóstwo wyników. Ja JestemHackiem potrafiliśmy znaleźć. wystarczy poszukać -.-

I tego buga nie znajdziesz u niemców , od razu mówię.

Szukam i cos znalezc nie moge ;x .

@edit

Wpisalem to Command blabla szukam z 6 stron w googlach przejechalem i nie moge znalezc ;/ .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...