Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ten temat tyczy się tego że kamer nie jest wcale taki święty, wezmę się od razu do rzeczy.

Pewnego dnia, skanując kompa, odkryłem na swoim komputerze trojany z gier online, zaraz po tym jak zainstalowałem nowego moda.

Skanowałem program, po czym doszedłem do pewnego dokomunety, a mianowicie "py.txt" który znajduje się na dysku C:, zdziwiło mnie iż ten plik tekstowy miał aż 37mb! Otworzyłem go, a tam co ? Parę linijek, a w niej moje loginy i hasła, kamer tłumaył sie ze to plik generowany przez EasyMetin2

Lecz nie zwracałem na to uwagi, i tworzę ten temat w przestrodze w używaniu moda, lub easy. Jeżeli kiedykolwiek stosowaliście te owe programy, usunięcie zawartść z pliky py.txt, gdyż jeżeli pobierzecie aktualizacje, automatycznie wyślecie im swoje loginy i hasła. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm jeden plik miał 37mb? Jak nawet mod nie ma tyle. A podejrzewam, że tobie chodzi o plik, w którym był zapisany Twój login i hasło, czemu? Bo pewnie w modzie w menu logowania zapisałeś sobie passy. Kto nie chce niech nie używa moda...

Opublikowano

Tak jeden plik, znajdował się tam tylko jeden plik z loginami, miał z 50 linijek a zajmował 37mb, w dodatku był to plik tekstowy. Tak zapisałem sobie pasy, ale to powinno się zapisać w loginsetiin, lub coś takiego z rozszerzeniem ".py" a tutaj to było na Dysku C:, w dodatku w rozszerzeniu tekstowym napisane "txt'. Więc wiesz, to jest tylko dla ostrzeżenia graczy, i up ma racje, jeżeli nie chcesz nie używaj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...