Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help < Nagroda 5*>

K4but0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Mam hacka Public V13 i jak z niego zrobic nie wykrywalnego bo mi go wykrywa próbowałem ten sposób ze zmianą nazwy ale nic nie pomaga ! Mam go z Tego linku !!

Kto pomoże dam 5*

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

po prostu hack jest już wykrywalny i nie zrobisz z niego niewyrkywalnego, musisz czekać na jego nową wersje i tyle

Opublikowano
po prostu hack jest już wykrywalny i nie zrobisz z niego niewyrkywalnego, musisz czekać na jego nową wersje i tyle

To dlaczego innym nie wykrywa !? W tamtym poscie pisza ludzie ze nie wykrywa itp..

kabuto.png

Opublikowano

1.Ściągnij sobie program winrar do rozpakowywania plików skompresowanych, weź później tego zapakowanego hacka (w formacie .zip) i otwórz go tym programem, kliknij wtedy na plik .exe w tym oknie i masz niewykrywalnego hacka

2. ściągnij i zainstaluj serwice pack 3

ts-poland

Opublikowano
Nic mu to nie da po prostu ten hack juz nie dziala wykrywalny jest i nic nie poradzisz jedynie zaltw sobie dobrego bypassa to ci pociagnie z 2 godizny max i hack detectiv!
Opublikowano

1. sheko nucz się pisać

2.Jest jeszcze trzecia opcja, bardzo nieskuteczna, zmieniasz nazwę .exe i .dll na taką samą ( w dll musisz dodać końcówkę)

np. było:

Hack

Hack.dll

zmieniasz:

microsoft

microsoft.dll

ts-poland

Opublikowano

Nie nie daje zmiana nazwy, moze z tym winrarem sie uda =]

kabuto.png

Opublikowano
1. sheko nucz się pisać

2.Jest jeszcze trzecia opcja, bardzo nieskuteczna, zmieniasz nazwę .exe i .dll na taką samą ( w dll musisz dodać końcówkę)

np. było:

Hack

Hack.dll

zmieniasz:

microsoft

microsoft.dll

Hahhaha ta opcja byla kiedys i juz nie dziala oO na 100% to nie dziala hack juz jest wykrywalny i koniec

Opublikowano
żal, mówie że to jest małoefektywna opcja, puść przez winrara, to ci nie wykryje

Wykrywa.., nic nie pomaga szkoda ;/ Musze poszukać innego mi w sumie potrzebny taki hack na super jumpa i na to żeby bron nie miała rozrzutu

Thx for All

kabuto.png

Opublikowano

była jeszcze inna opcja ale tam trzeba było ściągać zmodyfikowanego hackshielda, było na forum i jak się ktoś nudzi to może poszukać i próbować ale moim zdaniem jak hacka już wykrywa to nie ma co się bawić!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...