Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] co dalej robic ? xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

elo

mam sure wp 38 lvl na zagranicznym serwerze, mam eq +7/9 2 skille na M Czaorwane i czarowana, 7lvl konia, z misji tylko ząbki orka zostały i co dalej robić? czekać na boja, wbijac skille, expić ? nie mam pomyslu, poexpil bym z konia, ale z buta tez moge, nie wiem moze siedziec w m1 czekajac na boja wbijac skile ? xD ale mam dylematy >) mysle ze pomozecie sory cos z klawiatura sie stalo nie moge polskich znakow

PS. nie uzywam cheatów wiec nie mowic zeby do v1 isc czy co. xD

Edytowane przez rastaFery
Opublikowano (edytowane)

Rób bojowca, a w czasie gdy będziesz go robił, wbijaj skille [zaczynając od czarowanego:)] i bij metki.

Edytowane przez Smyk1
Opublikowano

A macie jakiś zorganizowany sposób na czytanie KU ? Wy jak czytacie to trzymacie w dozo czy w eq? pojedyczo bierzecie do czytania czy macie kilka sztuk w eq?

Bo niedawno wbiłem czarowana zbr. i już 3 nie weszły xD Wiem że nie ma sposobu na większe szanse powodzenia, ale chcę żeby to w miarę równo mi szło (czytanie) i nie było tak że jedno moge a jedno nie :P Sory nie za bardzo "doświadczony" jestem w metinie.

Opublikowano

Idź na doline/pustynie/m2 na metki i drop ku sądze że przy tym zleci ci czas i będziesz dalej robić lvl'e konia przy okazji wpadnie kilka % expa na czym zyskasz noi oczywiście kasa :D Gdy już będziesz mieć boja to zacznij zbierać kase na jakąś zbroje+9 z 10 do pż i branze z tym samym bonem wbij czarowane na m8/9 kup fms do expa z dużymi sr i kd potem wbij czarowaną zbroje na m5 zrób buffa 35 z błogo i pomocą na m1 kup jakieś itemy do inta buffowi żeby było ok 30% albo i więcej i leć do v2 :D

Dłuższej grafiki się nie dało?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...