Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Niebedzie to suchy tekst ,niepoparty faktami ,mam zamiar was "naklonic" do reformacji owego dzialu.

A wiec zacznijmy.

Trzeba usunac podpiecty temat 3x P czyli prosby problemy pytania., dlaczego??/ Wszystkie tematy sa zamykane i piszecie idz spytaj tam , a ja wam powiem wezcie sie jebnijcie.

Niema tu jakiegos bug wie jakiego spamu ,ze modowie/kidzi nieogarniaja ,a w dziale nieprzybywa tematow co jest rownoznaczne z przybywajacymi graczami,kazdy mysli ze nikt stad juz w to niegra,i gra cieszy sie mala popularnoscia .

A to jest gówno prawda bo gra wlasnie przezywa szok ,ma dopiero niecale 4 miesiace (sam osobicie niegram od konca czerwca ,ale zagladam) a pamietam ile sob gralo na starcie ,a ile gra teraz , jeszcze jakies pare miesiecy i gra stanie sie naprawde popularna.

Szczerze powiedziawszy to sami sobie blokujecie rozwoj dzialu...

Posty uzytkownikow raz na pae dni ,kazdy temat praktycznie bez odpowiedzi.

Mala chec uzytkownikow na zalookanie tutaj.

A wiec droga administracjo, modkowie wezcie sie w gars i wskrzeszcie ten dzial

Peace

Opublikowano

Czekam żeby złapać Mou na gg, bo kilka dni temu się zastanawiałam nad wywaleniem 3x P, ale nie moge go złapać.

Nie zgodze się aby na to, że posty pozostają bez odpowiedzi. Sama odpowiadam na każde pytanie na jakie znam odpowiedź w 3x P, więc nie rozumiem w czym problem.

Czkam teraz na Mou żeby pogadać o sensie tego 3x P. ;)

rydah for life

Opublikowano
Czekam żeby złapać Mou na gg, bo kilka dni temu się zastanawiałam nad wywaleniem 3x P, ale nie moge go złapać.

Skoro rawela nie ma, to ty rządzisz działem :). Nie musisz się o wszystko pytac, w dodatku, ze ty znasz się na grze lepiej niż inni modzi, globale i admini

Opublikowano

Przenieście do Inne MMO <joke>

Z pytaniami jest tematów w huja a 3xP prawie nikt nie używa .

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT