Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New hack

Cipoliz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Cipoliz

Z tymi gwiazdkami chodzi o to że jak ktoś ci pomoże to wchodzisz na jego profil i dajesz mu 5 gwiazdek ^^

Bless

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

a jaki ty proces usuwasz w menadzerze zadan punk buster a czy b .exe ??

Opublikowano

ja też punk buster ale powiedzcie jak wziąść te BOXY MEDYCZNE LUB NA NABOJE!!!!!!!!!!!!!PLS!!!!!!!!

Opublikowano
No ja też tak próbowałem ale mi potem WR wywala ;/

U mnie to samo. Da sie cos z tym zrobic?

OOO!!!!!!! Odkryłem że warrock mi sie wyłącza tylko wtedy gdy kicka sie kogos. Byle kogo. Jak można sobie z tym poradzic. Pomóżcie

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić rejestry lub cos takiego , ja np. jak gram w csa to mi sie komputer sam restartuje albo jak dostaje Kicka w WR to tez mi sie komp restartuje ;//

RMCF

Opublikowano

MOŻE I TAK PO PIERWSZE KIEDY WYŁĄCZASZ PROCES PB?

JEŻELI W CZASIE GDY JUŻ SIĘ ZACZYNA STRZELANINA TO POWINNO CI DZIAŁAĆ BO MI DZIAŁA I NIE MAM BANA

Opublikowano

Kamil co rozumiesz przez słowo kody ? jeśli chodzi o czity to narazie nie używam na głownym koncie ,

@UP :

no ale po tem i tak Cie wywali pewnie , bo nie mozliwe by było że wyłączasz sobie PB i robisz co chcesz ;P

RMCF

Opublikowano

mi ten hak dziala no spread and recoil i stamina dziala ale dostaje babna na 0 min ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...