Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale JP - rejestracja

Vamph

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi tez nie przyszło dlatego nie napisałęm jak pobrać bo trzeba byc zalowowanym. Wydaje mi sie ze trzeba zalozyc pocztę na gmailu albo yoyo bo to są tylko światowe

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Ja mam na gmailu bo jest dobry szybko dochodzą wiadomości ale niemam tej z nostale ;[

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

czekaj, ja juz pobieram, wżuce puznej torrent, ok?

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

up wyjaśnił, proszę o usunięcie spamu bo zgłoszę raport

02animowane010.gif

Opublikowano

Dodałem link do pobrania ;)

02animowane010.gif

Opublikowano

Jak chcecie płacić czy tam odwiedzać rodziców w więzieniu - wasza sprawa.

Żeby rejestrować się na tym NT musisz posiadać KSSN, które posiadają wyłącznie mieszkańcy Japonii..

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jak chcecie płacić czy tam odwiedzać rodziców w więzieniu - wasza sprawa.

Żeby rejestrować się na tym NT musisz posiadać KSSN, które posiadają wyłącznie mieszkańcy Japonii..

człowieku, ogarnij się, pół ludzi z działu nostale grało w nostale koreańskkie dzięki kssn luzaka i co? upp, gliny jada, ratunku, zal mi cie dzieciaku

02animowane010.gif

Opublikowano

Wiecie moze oco chodzi bo ja wszystko zrobiłem tylko że mi na emaila nie przyszło 4 razy prubowałem i kupa help

Zrób na GMail!

Pozatym co znaczy pod id to niebieskie i to szare chińskie literki?

Wiecie moze oco chodzi bo ja wszystko zrobiłem tylko że mi na emaila nie przyszło 4 razy prubowałem i kupa help

入力されたアカウントは使用できます。-co to znaczy?bo mi na szaro pisze

Opublikowano

szare ze pasuje, niebieskie ze niepoprawne znaki itp

02animowane010.gif

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc z rejestracją?gg 6818159

Kto mi pomoże z rejestracją bo i tak nick mam a hasła wymyślam wymyślam i bez skutku...może mi ktoś podpowiedzieć hasło jakieś albo mi pomóc?

gg 6818159

Opublikowano

człowieku, ogarnij się, pół ludzi z działu nostale grało w nostale koreańskkie dzięki kssn luzaka i co? upp, gliny jada, ratunku, zal mi cie dzieciaku

Po 1. Kto tu jest dzieckiem.

Po 2. Twoje zachowanie jest żałosne. Możesz mi minusować wszystkie posty ile chcesz, 10latku. Możesz mi zaniżać reputację, ile wlezie. Ale mi to nie szkodzi ;)

Po 3. Zamiast no-life'ić w Internecie lepiej przeleciałbyś słownik ortograficzny.

Po 4. Pół forum na jednym kssn... To tak jak z botami. Wszyscy go używają i jest ok, ale jak jedna osoba wpadnie to od razu wszyscy.

Po 5. Twoje zachowanie, kultura, inteligencja, ortografia etc. jest poniżej przeciętnego poziomu twojego wieku.

Zrozumiałeś coś z tego, co Ci napisałem? Mam nadzieję.

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Po 1. Kto tu jest dzieckiem.

Po 2. Twoje zachowanie jest żałosne. Możesz mi minusować wszystkie posty ile chcesz, 10latku. Możesz mi zaniżać reputację, ile wlezie. Ale mi to nie szkodzi ;)

Po 3. Zamiast no-life'ić w Internecie lepiej przeleciałbyś słownik ortograficzny.

Po 4. Pół forum na jednym kssn... To tak jak z botami. Wszyscy go używają i jest ok, ale jak jedna osoba wpadnie to od razu wszyscy. na 1 kssn mozna 3 konta i luzak 354 wysyła je każdemy kto chce na pw bo ma generator, ty jestes dziciakiem. nie jestem głubi i niestawiłem nikowu minusa

Po 5. Twoje zachowanie, kultura, inteligencja, ortografia etc. jest poniżej przeciętnego poziomu twojego wieku.

Zrozumiałeś coś z tego, co Ci napisałem? Mam nadzieję.

02animowane010.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...