Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam zrobić swojego pierwszego Escape'a.

Lecz brakuje mi doświadczenia i pomysłów,

stąd moja prośba, powiedzcie co mogę wrzucić do tego escape?

umiem posługiwać się redstonem, i wszystkim innym, potrzebuje tylko pomysłów.

( reasumując, proszę o pomysły do escape )

Oczywiście wasze staranie zostanie nagrodzone ;P

Dzięki z góry

Pozdrawiam, Konrad :)

Opublikowano

1.Przycisk ktory wlacza trap doory na kilka sekund i trzeba przebiec.

2.Automatycznie dalajace pistony wpchyajace w dol z drabina prowadzaca na poczatek.

3.Labirynty

4.jest takie cos ze w np. domu piszez tresc questa i piszesz np znajdz zebarek w tamtym lesie.... i w lesie chowasz w skrzyni a okok niego dzwignie ktora otwiera pokuj z nagroda w domu z questem lub umozliwia dalsze przechodzenie escape

5.Np.snieg jako punkty zdobywane za misje

Opublikowano

Moglbys zrobic dzialania matematyczne i zrobic plytki naciskowe z dobrymi odp i zlymi (jak ustaniesz na zlej plytce to wybucha tnt) Badz zrobic 5 tuneli i zrobi tory i tylko jeden tunel dojedzie do dobrego miejsca a w pozostalych przepasc do lawy. Jezeli zainteresuja cie moje pomysly napisz pw to ci pomoge z pomyslami bo mam glowe do tego sam robilem kiedys escape .

Opublikowano

Mhmm ja miałem robić taki pomysł ale może ty go wykorzystasz miej więcej info , akcje zaczynasz w celi guzik będzie ukryty żeby wyjść z celi polega to na tym że musisz uciec z więzienia po wyjśćiu z celi , jest regulamin mapki itp . skaczesz w jakąmś dziurę spadasz naduł jesteś w kanałach gdzie są różne pułapki itp w tym twoja głowa po długim byciu w kanałach labirynt po którym wychodzisz na wolność w którym musisz odnaleść swoj dom w tym celu budujesz ten dom gdzieś daleko i zbuduj małe miasto w którym robisz z 5 questów po którym dowiadujesz się gdzie jest ten dom itp i musisz go znaleść po tym przeszłeś escape myśle że ci pomogłem .

regey.png

Daj tego Minusa ---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...