Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,jak w temacie chodzi mi o komendy dla graczy na prywatnym serwerze minecraft a dokladnie chodzi o to w jakim pliku moge dodac komendy dla zwyklego gracza ?? chodzi mi o komende warp Tzn ta komenda jest ale nie moge dodac pozycji warp i nie moge ustawic prywatnych pozycji.Poprostu chce miec komende dodawanie warpow zwyklym graczem. Z gory dzieki. Jc mam ten caly bukkit.

EDIT.

Nie skonfigurowalem bo nie umiem :P gdybym dal ci ten plugin to dalbys rade mi zrobic ta komende dla gracza ??

EDIT.

Mam Warpz0r.

W premission u graczy z warpow mam tylko : warpz0r.warp , warpz0r.list , warpz0r.home ,warpz0r.sethome. Potrzebuje jeszcze zeby zapisac warpa i do tego zrobic go prywatnym.

Edytowane przez bahafi
Opublikowano

skonfigurowales plugin permissions?,Jak nie to sie nie dziw jak tak to napisz w jaki sposob

Może byś mu wytłumaczył od razu co i jak a nie zadajesz głupie pytanie jak byś rozpisał co i jak mu to byś już ty miał z głowy i on i byś przy okazji dostał plusa . Następnym razem się wysil .