Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends hacks, bugs SKINS FREE

ebcio

League of Legends hacks  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci sie zamieszczony film?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online i prosze nie róbcie z siebie ciot bo tu nie jest to wskazane. Możecie robić to nie wiem na fuckbooku, twojejklasy itd.

A do filmu ,to film jest jak każdy inny z gry ale zawartość nie :);p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Rekrut
Opublikowano

Nom ja to tez zgłosiłem mam nadzieje ze to usuną

Zgłaszam to gdyż ja kupiłem sb skina wydałem na niego pieniądze to dlaczego ktoś może zbugowac i mieć go za darmo ?

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

---------------------------------------------------------------------------

68549311401751768977.gif

userbarcopy.png

minecraftus.png

19140.jpg

34500.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał.

To forum jest od hacków itd, chociaż może nie akurat ten dział:)

Nie płaczcie od razu, też kupiłem skiny etc, ale jak ktoś chce zrobić to łatwiejszą drogą, co mi do tego.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

pzdr ;> akurat mam skina ashki więc wypróbuję to na innych postaciach ;> leci +

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Hehe dobre, dziala.

Zglosilem do supportu.

Zgłaszam to gdyż ja kupiłem sb skina wydałem na niego pieniądze to dlaczego ktoś może zbugowac i mieć go za darmo ?

Też kupiłem skin'a za rl kasę i co cie to kur*a obchodzi czy ktoś sobie zbuguje czy kupi, na takich jak wy to tylko jedno określenie:

Społeczne dzieci ;)

Ale jaja żeby na forum o cheat'ach i bug'ach były takie komentarze. Śmiech na sali

Popieram wypowiedź Brandusia, to jest po prostu nie do zrozumienia, jacy ludzie są hehe. Może myślą, że nagrody dostaną za zgłoszenie tego buga haha.

Opublikowano

Niestety ten bug już nie działa :/ po nowym patchu

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Też próbowałem, niestety albo za już nie da się zmienić champa albo zmieniasz, zmieniasz i nie chce się "lockować".

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

JAK JESTES PEDALEM TO SE REPOTUJ CIOTO, TO JUZ BYLO ZREPORTOWANE DAWNO CHOOJKU...

AZ mi sie nie chce czytac tych komentarzy bo kurwa po co jest to forum?!

Jak jesteś ciotą to wypier*****

Pozdro dla dzieci neo...

xxx

Opublikowano

A jednak bug działa więc dalej możecie się nim bawić

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Witam, działa ten sposób jeszcze na free skina ?

Jak wy to robicie? Bo pojawiło sie dużo zamieszania czy klikac czy tylko najechać i kiedy to zrobić?

Ktoś powiedział że po patchu już nie działa? - jak to z tym jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...