Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Problem

kamils007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam bardzo wazne pytanie.... Czy wy korzystacie z spolszczenia Longjuyt2? jesli tak to napiszcie czy wam cos sie dzieje przez to z komputerem...Poniewaz mi cos szwankuje komputer i nie wiem czy to od polszczenia Longjuyt2.... wiec prosze napiszcie czy wam cos szwankuje od tego?

Jesli nie to dajcie mi link do tego zo uzywacie ja mam od CybuCha... wiec moze wsadzil tam wirusa? Prosze napiszcie cyz wam cos szwankuje i jak nie to dajcie link do spolszczenia prosze...

Opublikowano

Przeskanuj spolszczenie internetowym antywirem i wrzuc nam skana zobaczymy czy to wirus

np. viruschiefem

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano
Witam. Otoz mam bardzo wazne pytanie.... Czy wy korzystacie z spolszczenia Longjuyt2? jesli tak to napiszcie czy wam cos sie dzieje przez to z komputerem...Poniewaz mi cos szwankuje komputer i nie wiem czy to od polszczenia Longjuyt2.... wiec prosze napiszcie czy wam cos szwankuje od tego?

Jesli nie to dajcie mi link do tego zo uzywacie ja mam od CybuCha... wiec moze wsadzil tam wirusa? Prosze napiszcie cyz wam cos szwankuje i jak nie to dajcie link do spolszczenia prosze...

u mnie wszystko ok nie mam żadnych problemów

Opublikowano

Ja też mam spolszczenie od niego i mi wszystko łork.

Przeczyść rejestry za pomocą pogramu Tune Up Utilities czy jakoś tak.

Albo za dużo napakowane jest na kompie.

Albo musisz go przeczyścić( najlepiej pędzelek i odkurzacz).

@up

kulfa all szybsi ode mnie

76561197995014005.png

• Dodaj nową pozycję...