Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Firewall

x3berokx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema niedawno rozmawiałem z cm i powiedział że boterów wykrywa firewall czyli program działający na zasadzie antywirusa, pytanie brzmi: czy można go jakoś uszkodzić albo wyłączyć ?

Opublikowano (edytowane)

CM się nie słuchaj. Gadają większe głupoty niż niektórzy na tym forum. Firewall? Coś takiego jak antywirus? To my jesteśmy wirusami, robakami? Nie. Skrypt sprawdza konta użytkowników pod względem połączenia między serwerem a klientem, jeżeli coś nie tak to wiecie co się dzieje. Ostatnio od pewnego CM się dowiedziałem że klient darkorbit jest napisany w html. (czat pl3)

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

CM się nie słuchaj. Gadają większe głupoty niż niektórzy na tym forum. Firewall? Coś takiego jak antywirus? To my jesteśmy wirusami, robakami? Nie. Skrypt sprawdza konta użytkowników pod względem połączenia między serwerem a klientem, jeżeli coś nie tak to wiecie co się dzieje. Ostatnio od pewnego CM się dowiedziałem że klient darkorbit jest napisany w html. (czat pl3)

Lol??

Ten Cm jest jebnięty.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Większość CM'ów "w dupie była, gówno widziała". Pieprzą głupoty a Ci wszyscy ludzie na czacie im wierzą. No bo jak się sprzeciwić komuś, kto za wygłoszenie swojego zdania da Ci bana na czat na pół roku?

To na pewno nie działa na zasadzie "firewalla"

Opublikowano

Nie zrobiłeś z siebie żadnego pośmiewiska. Poprostu się zapytałeś i ci odpowiedzieliśmy.

Zresztą , na przyszlosc pamiętaj to co arek powiedzał. " Większość CM'ów "w dupie była, gówno widziała". Nigdy sie ich nie sluchaj

Opublikowano (edytowane)

to ważny cytat w historii dark orbit :)

proszę o zamknięcie

ide spać bo się dzisiaj nie wyspałem ;P dobranoc

Edytowane przez x3berokx3
Opublikowano

Siema niedawno rozmawiałem z cm i powiedział że boterów wykrywa firewall czyli program działający na zasadzie antywirusa, pytanie brzmi: czy można go jakoś uszkodzić albo wyłączyć ?

Może to ty jesteś ten CM ? haha

bugpointblack.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...