Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Działający Zombie Black Ops Cheat

backmack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Postanowiłem zacząć szukać tutaj na forum działającego cheata do zombie ONLINE. Nie szukam do zombie solo, tylko ONLINE. Przeszukałem forum i znalazłem 1, który już nie działa. Niestety ;/

Czy może ktoś podać linka do cheata tutaj na forum, dzięki któremu mogę mieć max ammo, dodawać sobie punkty, mieć god mode ?

Proszę o pomoc!

NAGRADZAM PLUSAMI I PIĄTKAMI

Opublikowano (edytowane)

Ja też szukałem ale najlepiej pobaw się Cheat Engine niestety będziesz miał tylko nieskończoność amunicji.

A i musisz być hostem (także z innymi hackami) :( bo inaczej nie będzie działać.

Ale z chęcią przyjmę hacka.

Edytowane przez kolot17
8dcad97e414b32a2971cba1.png
Opublikowano (edytowane)

Każdy hack działający na solo działa w online jak jesteś hostem.

God mode, max ammo i dodawanie CoD Points działa tylko jak jesteś hostem.

Jeżeli nawet znajdziesz, to tylko ty będziesz widział np. nieskończoność amunicji. Ty będziesz widział, że strzelasz, a inni, że ładujesz.

Ja też szukałem ale najlepiej pobaw się Cheat Engine niestety będziesz miał tylko nieskończoność amunicji.

W Cheacie Engine da się zrobić god moda, większość ilość CoD Point'sów, wyższe skakanie i dużo więcej.

EDIT: Mam jednego, jutro upublicznie, dzisiaj nie mam czasu.

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano

niemożliwe, że tylko ja to widzę, ponieważ grałem wczoraj z ruskiem TERMINATOR, który dał nam god moda, nie musieliśmy przeładowywać, mieliśmy 100000000punktów. To jest też cheat engine?

Opublikowano (edytowane)

moze cheat engine albo jest hack ale platny :(

Płatny hack do zoombie? O_o Haha, nie bądź śmieszny.

niemożliwe, że tylko ja to widzę, ponieważ grałem wczoraj z ruskiem TERMINATOR, który dał nam god moda, nie musieliśmy przeładowywać, mieliśmy 100000000punktów. To jest też cheat engine?

A może byś przeczytał duważnie co napisałem? Napisałem, że hack działa jak jest się hostem! Widocznie on był! Napisałem, że jeżeli nie jest się hostem i się włączy cheata to daje on tylko efekt wizualny.

EDIT:

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano (edytowane)
Płatny hack do zoombie? O_o Haha, nie bądź śmieszny.

Na początku nowej wersji BO był płatny hack (inaczej do kupienia) na stronce www.cheatscapes.com :P

Edytowane przez kolot17
8dcad97e414b32a2971cba1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...