Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu nie wiem może z 5 , 6 miesięcy temu miałem Windows XP tylko że Service Pack 1 i Minecraft chodzil bosko nic się nie zacinało a miałem tam dosyć dużo programów i powiem że mój komputer to nie jest jakaś super maszyna zwykły komputer - ( Procek Sempron , Karta graficzna Radeon 9600 PRO , 512 RAM ) I jakoś nie pamiętam żebym miał problem z tym że Minecraft mi się zacina . I z tego własnie powodu ze miałem Service Pack 1 nie chciało mi się dużo programów instalować więc zainswtalowałem Windows XP z Service Pack 3 , ale był problem z tym "Bad Video Card Drivers" zainstalowałem sterwoniki i było OK po za tym że się zacina nawet po ustawieniu w ustawienia Video Options czy jakoś tak tam jest wszystko minimalne . Potem zainstalowałem Game Booster co nic nie dało więc odinstalowałem . Myślałem ze to problem tych sterowników wiec wczoraj ponownie zainstalowalem inne stery i nic , nic nie dało jest tak jak do tej pory było ! Od czego to zależy co moge miec w systemie co wadzi to ze Minecraft sie zacina a dziwi mnie jabardziej ze wczesniej mialem gorsze stery a chodzlo to nie wiem o co chodzi .Napiszcie co mam zrobić podczas grania mam wyłaączone procesy Skype , Torrnet i inne mam czysto zawsze czyszcze CCleanerem i nic .

Prosze o odpowiedzi : ) I dzieki wielkie .

Opublikowano

No tak , ale żeby aż tak gram , gram i jak się zatnie tak po 5 minutach to masakra myszką się nie da ruszać . I ponowne włączanie komputera