Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ostrzeżenia na IBocie

mack512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis dostałem ostrzeżenie latam na ibocie ktoś jeszcze dostał ?

Raport o błędach

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Straciłeś następujące wartości:

20% punktów doświadczenia

10% poważania

33% kredytów

100% z Twojego Jackpota

100% energii wrót międzygalaktycznych

Ponadto w ciągu najbliższych 7 dni możesz zbierać skrzynki bonusowe i cargo tylko co 30 sekund.

Pozostaniesz zablokowany do 2011-08-10 11:37:16.

Opublikowano (edytowane)

I poco zakładać nowy , bezsensowny temat ?. Dostałeś ostrzeżenie na Ibocie , i co my mamy ci poradzić ?!

Z po drugie dostałeś ostrzezenie , a nie bana.

A ci co bany mieli dostać . to już dostali...

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

troszkę to dziwne mam kolegę w klanie który lata na tym bocie juz z puroku jest w top 100 i nie robi przelewów nawet premki nie ma ja robie przelewy kupuje na wieżyco premium rabaty skrzynki podwójne itp a czy kbot jest bezpieczniejszy??

Opublikowano

Co za typy z was to nie moge.. przecież Ibot i Kbot TO TEN SAM BOT !!! Kbot to crack Ibota i jest tak samo wykrywalny..

ref

Opublikowano (edytowane)

@up a wiesz dlaczego oni tak uważają... ja mam dwa powody

- po pierwsze: mowa o kbocie na tym forum jest większa niz o ibocie, większość dzieci myśli że kbot jest the best

- po drugie: dużo osób myśli że tańsze oznacza lepsze

Czy autor tematu latał na darmowej próbce, cracku czy na wykupionej licencji na stronie profibot.net?

Każdy musi być świadom że używając nie legalnego oprogramowania musi ponieść konsekwencje, tutaj mowa o ostrzeżeniu oraz odjęciu paru wartości z konta.

Ja dzisiaj tez dostałem ostrzeżenie ale za biobota i jakoś nie robię z tego jakoś dużej afery. Dzisiaj swój status zmieniło 16 tyś kont więc wiadomo że nie tylko autor wątku mógł dostać

ostrzeżenie.

PS. To konto latało od 13 stycznia, 6 dni i było by juz 8 miesięcy na only biobot. 10-14 h na dobę. :P Jeszcze miesiąc i wyszło by nie złe dziecko. A tak to taki wcześniak

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

Ja miałem kupionego bota z możliwością robienie wrót z strony http://profibot.net/ ale tez troszkę chyba przesadzam z nim bo juz ammo 83 mil ale latam na bocie z 3 mies uznałem ze za dużo pieniędzy mi poszło na to.

A czy to prawda ze bp czerpie pieniądze z tego bota czy ma jakiś udział w tym ?

Opublikowano (edytowane)

@up nie, to nie prawda. Zastanów się Co piszesz. Własna firma krzywdziła by swoje dziecko? Była kiedyś taka plota. Sam robertadm o tym pisał na forum darkorbit w oficjalnych ogłoszeniach.

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

Podobnie jak kolega nieco wyżej również miałem licencje z profibot.net i śmigałem zaledwie dwa tygodnie na bocie po jakieś 4-5 gdzin co dziennie bądź co drugi dzień i dziś wchodze na Dark'a a tu chuj...

Raport o błędach

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Straciłeś następujące wartości:

20% punktów doświadczenia

10% poważania

33% kredytów

100% z Twojego Jackpota

100% energii wrót międzygalaktycznych

Ponadto w ciągu najbliższych 7 dni możesz zbierać skrzynki bonusowe i cargo tylko co 30 sekund.

Pozostaniesz zablokowany do 2011-08-10 11:46:59.

Opublikowano

Skoro blokada jest na 24h to zapewne o 11:46:59 mnie dupneli tylko, ze ja kurwa ze dwa dni już nie latałem na autopilocie tylko popierdalałem z klanem na wrogich mapkach,więc nie że mnie dupneli na boceniu tylko zwyczajnie przetrzepali mi może konto i pech chiał że coś jebańce wyczaili że mój stateczek ma wbudowanego autopilota ;)

Opublikowano

Tak samo jak @up:

No cóż... nie mamy już nie wykrywalnego bota. Jedyne boty nie wykrywalne są te do SkyLaba, Handlu i Hi-Tech bo one korzystają z wbudowanej przeglądarki.

Opublikowano

Tak samo jak @up:

No cóż... nie mamy już nie wykrywalnego bota. Jedyne boty nie wykrywalne są te do SkyLaba, Handlu i Hi-Tech bo one korzystają z wbudowanej przeglądarki.

Nigdy boty nie były niewykrywalne. To była mrzonka. Jednak teraz w końcu się wzięli na poważnie.

To że macie informację do kiedy to oznacza, że właśnie wtedy przydzielane były ostrzeżenia, a nie skrypt działał.

Pamiętam, jak kiedyś latałem leonkiem na biobocie. Załapał się on na 3 uruchomienia skryptu nim zaczęli przydzielać ostrzeżenia.

Opublikowano

Ja nie twierdzę że skrypt działał o 11:46 ale w okolicach tego czasu. KBot i IBot były nie wykrywalne. Kiedyś nie słyszano o banach na IBocie/KBocie do tego czasu. Niestety, podobno Francuzi

rozpracowali te boty.

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ja nie twierdzę że skrypt działał o 11:46 ale w okolicach tego czasu. KBot i IBot były nie wykrywalne. Kiedyś nie słyszano o banach na IBocie/KBocie do tego czasu. Niestety, podobno Francuzi

rozpracowali te boty.

Jeszcze raz napiszę - zawsze były wykrywalne, ale nic z tym nie robiono. Mało kto z was wie, ale ostatnio zmienił się CM w centrali i on trochę inaczej patrzy na sprawę.

Opublikowano

@up gościu kurwa CM'a to masz na czacie a nie w jakiejś pojebanej centrali,o czym Ty w ogóle mówisz o.O jeśli już to jest jakiś nowy admin ale raczej obstawiałbym spadek wpływów do kasy bp i postanowili ukrócić darmoche i tyle a nowa administracja jak w każdym zawodzie i przypadku to jebane lizusy, które na początku muszą się wykazać. Jedno słusznie zauważyłeś...może i były wykrywalne ale nikt nic z tym nie robił i nie ma chuja żeby w najbliższym czasie znów wszystko nie wróciło do normy bo najebali teraz z tymi mapami 5-x tyle syfu że bachory znów ślą przelewy szczególnie przez to LF4 więc ekipa BP znów wyjebie się na plery jajcami do góry i bedą liczyć kapstke a my znów będziemy bocić na luzaku....

Na koniec chciałbym dodać że w kredkowym klanie śmiga mi pare veganek na ibocie i kilka na bio ze wzgledu na oszczędności i to jeszcze sprzed bana na głównym koncie no i póki co jest gites więc myślę że żadnego systemu nie ma i to tylko takie pierdolenie a po prostu zwyczajnie w świecie oszołomy przetrzepali kilka kont i akurat im się trafiło...i nikt mi kurwa nie powie że nie mam racji bo znaczna część top 100 na pl3 dopierdala nawet po 48h na weekendach bez chwili pauzy, więc albo jebany system śpi albo w chuja leci