Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modem Taping

OutWork3R

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest nie mozliwe, ja mialem podobnie ale mialem lagi w *** :D biegalem po oil rigu strzelalem do innych a potem sie okazalo ze zabilem tylko 1 a podczas biegania ja widzialem innych graczy ze stoja a oni w realu normalnie biegali, wiec zostalem zabity. wiec raczej to jest FAKE. bo zanim sie polaczy komp z siecia od nowa gra zdazy wywalic z powodu braku neta ! FAAAKEEE

mca.png

mca.png

mca.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

sprobowalem tak ale mi nie zaliczylo nie wiem czemu :< prosze o pomoc

sygnaturab.jpg

A po robocie ,,+" sie nalezy

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up tego sie nie pobiera:D

stan sobie na respie odlacz kabel od neta zabij wrogow i podlacz kabel:D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Działa cały czas, polecam najbardziej w ostatniej rundzie podczas CW. Wątpie by ktoś nagrywał, a udowodnić tego prawie, że się nie da.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jak to zrobić jak się ma internet WiFi?

1. Na laptopie próbowałem nacisnąć ,,Fn + F9'' i raz się udało na mapie ,,Death Room'' ale od razu wyłączyła mi się gra, potem już nie szło.

2. Na laptopie kliknąłem w znaczek oznaczający siłę połączenia i tam przy nazwie mojego neta kliknąłem ,,Rozłącz'' a potem ,,Połącz'' i nie działa.

Opublikowano

Mi rutek zmienia czasami ip sam z siebie więc jakby u mnie działało to bym miał problem niezły... Nie uzywałem i nie będe używał na wszelki wypadek bo permik leci za to.

Człowieku pomyśl bo widzę debilne odpowiedzi, jak router może Ci zmienić ip?

zmienia tylko numer końcowy co nie jest banowane...

@topic

działa ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

sposob juz niedziala no dziala ale jak za 1 razem odlączysz i podlączysz to dednie ich ale potem jak 2 raz to zrobisz to loga :(

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

jednym działa, drugim nie - wszystko zależy od routera, czy szybko sobie poradzi z ponownym łączeniem. Wcześniej miałem router który natychmiast przywracał net, a teraz mam inny, na którym po odłączeniu neta muszę chwilę odczekać by ponownie się połączył

można też włączyć coś co obciąża net ale go nie wyłącza, czyli uploadowanie pliku, ograniczenia transferu, etc

Opublikowano

To bd działać puki istnieje CA.

Nie da się tego spatchować, jedynie czy działa czy nie to kwestia neta..

//Ew. by mogli zrobić tak że jak Cb rozłancza to Cb automatycznia wywala z gry na all rodzajach neta (wtedy było by to spatchowane).

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Działa W 100% tylko lipa mała bo ja mam Wi-Fi a nie Stacjonarny i musze cały czas maliminizować Combata xD ]

Ale masz +ika

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa, ale niestety jak to zrobię to po kilku sekundach wywala do Game Roomu i nic nie mogę zrobić, musze alt ctrl i delete i wylaczac go tak bo inaczej sie nieda. ma ktos na to sposob?

mca.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na pewno działa we wszystkich takich grach. Ja grałem w WarRocka i pamiętam, że tak sie dało, więc jestem pewien, że ten filmik to nie śmiema tylko zwykły modem tap. Trzeba mieć tylko dobrego neta i kaleb odłączać od modemu, a nie od routera, wtedy wszystko będzie nalezycie chodzić :D

I'd BASH YOUR FUCKING HEAD ON THE WALL!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...