Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modem Taping

OutWork3R

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej działa, nie raz za to ban poleciał, osobiście sam nie sprawdzę bo mam mobilnego neta ;S

Musicie mieć odpowiedniego neta ( na mobilnym tak się nie zrobi bo tam trochę podłączenie zajmuje, na radiówcechyba też)

Mogę wiedzieć jakiego masz neta? :P

30589.png

Opublikowano

To z pewnością działa, tylko że to wygląda jak zwykły telekill więc w sumie i tak leci bann tylko że nie znajduje logów

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Specjalista
Opublikowano

to zostało już dawno wynalezione, nawet nexon już się o tym zczaił i banuje za to, tak to sobie możesz na low ranku i z noobami bo ja jak zobacze takie coś to nagrywam poi prostu i banik leci bez pytania

często nie działa na wi fi, chyba że wyłaczasz na chwile kabel od neta w routerze

Modem tapping

Details:

Turning off and on internet modem and with that causing lag so that cheater doing it can run though map until internet connection is put back and kill unmoving enemies, then when his internet connection is working he returns with instant kills of all players that he shot while disconnected for a moment.

Proofs needed for report:

Video or screenshots with visible player names

Punishment:

Permanent game ban

to z forum nexona, a tu macie link:

http://forum.nexoneu.com/nxeu.aspx?g=posts&t=409258

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

EPE je#ać konfidentów !

Co do sposobu... prawdą jest ,że to nie zostawia logów więc bez zgłoszenia ze strony innego gracza nie dostaniecie bana.

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

@Up

je#ać konfidentów !

może w życiu co dziennym , ale nie w Ca tam high lvl 90% zawsze beczą i banned etc.Tam każdy każdego raportuje..bez sens , nawet za 50 combo na CF LOOL.

@TOP co do tego.

Robiłem tak u kolegi.

Ale u mnie z modemu nie działa , niestety :D

Ale filmik fajny :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Co do sposobu... prawdą jest ,że to nie zostawia logów więc bez zgłoszenia ze strony innego gracza nie dostaniecie bana.

Toż to hardo rychłem z Ciebie..

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Działa osobiście sprawdzałem, unb ++ na Quarantine :)

Tylko że jest jedna wada - musisz się ukryć czy coś by CIe pierwsi nie zabili.

31582.png

Equipment isn't skil.

334bda5420e8bbcd727d6babf706d102.gif?1310581646

Opublikowano

Mi nie działa. Włączyłem mecza, ukryłem się, wyłączyłem neta, strzelam do noobków, ale gdy pozniej włączam neta musze restartować Combata :(

Specjalista
Opublikowano

@up bo nie możesz pół godziny miec neta wyłączonego, musisz na chwile wyłączyć zabić i jeszcze nawet przed zabiciem włączyć bo jak nie to dostaniesz dc

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...